Parturi tarjosi kodittomalle miehelle ilmaisen hiustenleikkuun – lopputulos saa hieraisemaan silmiä

Neljä naista lopetti hiusten pesemisen – tällainen oli lopputulos 1:12
Neljä naista lopetti hiusten pesemisen. Näin kävi!

Parturi leikkasi kodittoman miehen hiukset ja muutos herätti median kiinnostuksen.

Ranskalainen parturi David Kodat on hiljattain noussut otsikkoihin jo syyskuussa julkaisemallaan TikTok-videolla, jolla hän antaa ilmaisen hiustenleikkuun kodittomalle miehelle. Muodonmuutoksesta kertovat muun muassa Mirror ja Daily Mail.

Videolla näkyy, miten mies istuu parturintuolissa ennen hiustenleikkuuta. Hänen hiuksensa ja partansa ovat todella pitkät. Parturoinnin ja parran trimmaamisen jälkeen miestä ei tunnistaisi samaksi. 

Videota on katsottu hieman yli 21 000 kertaa. TikTokkaajat ovat kehuneet sitä, miten paljon enemmän edukseen miehen ulkomuoto nyt on.

– Komea mies! Toivottavasti tämä antaa hänelle voimaa siirtyä eteenpäin elämässä, kommentoi joku.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lehtien tiedossa ei ole, mitä kodittomalle miehelle tällä hetkellä kuuluu.

Auttamishalu kumpuaa omasta menneisyydestä

Strasbourgissa parturina toimiva David kertoo Bored Panda -sivustolle, että hänen perheellään oli todella vaikeaa, kun hän oli pieni. 

– Mekin olimme kodittomia. Olen aina pitänyt sen mielessäni, jotta en unohtaisi niitä aikoja.

Davidin asiakkaana käy paljon julkisuuden henkilöitä, mutta hän halusi auttaa myös niitä ihmisiä, joilla on vaikeaa. Hän kertoo olevansa mukana hyväntekeväisyysjärjestön toiminnassa. Järjestö jakaa ruokaa joka sunnuntai kodittomille. Sitä kautta hänen mieleensä juolahti ajatus, että hän voisi tarjota heille palveluitaan.

– Näin muistan myös paremmin, mitä olen käynyt läpi.

– Uskon, että voimme tehdä hyvää muille, oli ammattimme mikä tahansa. Teit parturin töitä tai jotain muuta, voit aina tehdä jotain hyvää. Meidän pitää vain muistaa rakastaa ihmisiä ympärillämme.

Lähteet: Mirror, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat