Georgi pudotti painoaan 63 kiloa – muodonmuutos kirvoitti inhottavia kommentteja: "Mihin rintasi ovat kadonneet?"

Testaa heti! Nopea narukikka paljastaa, pitäisikö sinun laihduttaa 0:37
Testaa heti! Narukikka on nopea tapa selvittää, onko kroppaan kertynyt liikakiloja. Se on lihavuusasiantuntijan mukaan myös painoindeksiä parempi indikaattori lihavuudesta.

Yli 60 kiloa pudottanut Georgi saa kuviinsa asiattomia kommentteja. Osa ihmisistä pitää laihtumista "huijauksena", koska apuna oli lihavuusleikkaus.

Kun Georgi Phipps julkaisee itsestään uuden kuvan sosiaaliseen mediaan, hän varautuu kritiikkimyrskyyn. Syy on hänen uusi ulkomuotonsa, kertoo The Sun.

"Älä laihdu enempää, näytät sairaalta"

Georgi kävi vuonna 2018 lihavuusleikkauksessa ja on pudottanut jo 63 kiloa. Laihtuminen ei kuitenkaan ole ollut kaikkien mieleen.

– Oletin, että ihmiset olisivat mielissään puolestani, 28-vuotias Georgi sanoo.

– Moni onkin ollut, mutten ollut valmis intensiiviseen tarkkailuun ja kritiikkiin, jota myös olen kokenut. Yllättäen kaikilla on mielipide siitä, miltä näytän, ja miten pudotin painoni.

Georgin kuvaan on tullut asiattomia kommentteja, kuten "mihin rintasi ovat kadonneet" ja "älä laihdu enempää, näytät sairaalta".

"Olin jumissa kliseisessä oravanpyörässä, jossa tunnesyön ja inhoan itseäni"

Georgin paino alkoi nousta vuonna 2012, kun hänelle määrättiin steroideja fibromyalgian hoitamiseksi. Se on oireyhtymä, joka aiheuttaa kipua lihaksissa ja sidekudoksissa.

Myöhemmin huonot ruokailutottumukset lisäsivät Georgin mukaan painoa, vaikka lääkitys loppuikin.

– Kolmessa vuodessa olin kokoa 48 ja 120-kiloinen. Olin jumissa kliseisessä oravanpyörässä, jossa tunnesyön ja inhoan itseäni, Georgi kuvailee.

Georgi ennen ja nyt. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Ei kehdannut esitellä hääkuviaan

Vuonna 2015 hän avioitui miehensä kanssa. Hääpäivä oli Georgin mukaan "viimeinen niitti", sillä hääpäivänäkin hän oli tietoinen koostaan.

– Olin liian häpeissäni siitä, miltä näytin hääkuvissa, että olisin edes laittanut niitä esille kotiimme. Tiesin, että minun pitäisi tehdä jotakin.

Sai apua lihavuusleikkauksesta

Georgi kokeili useita ruokavalioita, mutta niistä ei ollut apua. Lopulta hän hakeutui lääkärinsä ohjaamana lihavuusleikkaukseen. Leikkauksen jälkeen hän joutui opettelemaan uudet ruokailutavat, sillä hänen vatsansa koko pieneni dramaattisesti.

– Jos söin liikaa, tulin sairaaksi, ja minun piti tarkkaan suunnitella ateriani varmistaakseni, että sain tarpeeksi ravintoaineita, sekä ottaa lisäravinteita. Minun täytyy tehdä niin koko loppuelämäni ajan, sillä leikkausta ei voi perua, Georgi kuvaa.

Paino kuitenkin alkoi pudota. Samalla alkoivat kommentit.

– Ihmiset sanoivat, että näytän upealta, mutta heidän lisäkseen osa koki, että on ok kysellä minulta leikkauksestani, ja osa kuvasi sitä jopa "huijaamiseksi", Georgi kuvaa.

Georgi ennen ja leikkausen jälkeen. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Naisen mukaan osa ihmisistä piti painonpudotusta "vääränlaisena", koska apuna oli leikkaus. Moni myös kommentoi esimerkiksi Georgin rintojen muuttunutta kokoa.

– Minulle sanottiin myös, miten "kauhealta" olin näyttänyt, kun olin isompi, Georgi kuvaa.

– Kun olin isompi, koin olevani näkymätön, mutta laihuus antoi minulle näkyvyyttä, josta en aina nauttinut.

"On harmi, etteivät ihmiset ymmärrä..."

Edelleen, kaksi vuotta leikkauksen jälkeen, Georgi saa toisinaan asiattomia kommentteja: häntä on esimerkiksi kutsuttu "tekopyhäksi" leikkauksella laihtumisen vuoksi.

– Harva ymmärtää, että laihtuminen on usein henkilökohtainen päätös. On harmi, etteivät ihmiset ymmärrä, että monet naiset vain haluavat tuntea olonsa hyväksi omissa nahoissaan.

Georgi ennen ja nyt. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat