Parturi antoi kodittomalle miehelle ilmaisen hiustenleikkuun – uskomaton muutos: "Tajuatko, kuinka upeaksi sait tuon miehen tuntemaan itsensä?"

Kuka olisi uskonut, että pakettiautoon mahtuu parturi – Veljekset keksivät uuden idean ja ovat jo laajentamassa toimintaansa 2:14
Katso myös tämä: Uskoisitko, että pakettiautoon mahtuu parturi? Näin se onnistuu!

Parturi kuvasi muutoksen ja jakoi sen videopalvelu TikTokissa.

Parturi kertoo huomanneensa kodittoman miehen ihailleen hänen liikettään Arizonassa, Yhdysvalloissa. Tämän vuoksi hän päätti leikata miehen hiukset ilmaiseksi. Muodonmuutos on häkellyttävä.

Videolla näkyy, kuinka mies kävelee liikkeeseen sisään. Hänen kaikki omaisuutensa on sullottuna kahteen muovikassiin. Hiuksista on nähtävissä, että niitä ei ole leikattu tai hoidettu pitkään aikaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Suostuttelun jälkeen mies istuu alas ja muodonmuutos saa alkaa. Hiusten leikkuun aikana parivaljakko juttelee ja nauraa yhdessä. 

Lopputuloksen nähdessään mies kehuu niitä ja poistuu parturista valtava virne kasvoillaan. 

"Hän käveli ulos paljon pidempänä"

Videolla on sosiaalisessa mediassa yli kaksi miljoonaa katselukertaa. Se on kerännyt tuhansia kommentteja, joissa parturin tekoa ylistetään.

– Tajuatko, kuinka upeaksi sait tuon miehen tuntemaan itsensä?

– Hän käveli ulos paljon pidempänä, kuin hän käveli sisään. Tuo hymy, apua, rakastan hänen hymyään, toinen käyttäjä kirjoittaa. 

Kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit löydät täältä.

Lue myös:

    Uusimmat