Mainos

Pariskuntaa odotti hotellihuoneessa ällöttävä yllätys – vuosipäivän vietto sai karun alun

Hotellihuoneen siisteys on asia, jonka luulisi olevan itsestäänselvyys. Miten sinä reagoisit, jos huone ei olisikaan niin siisti kuin oletit? 

Naimisissa oleva pariskunta oli päättänyt juhlistaa vuosipäiväänsä romanttisella yöllä brittiläisessä hotellissa, mutta kaikki ei mennyt aivan käsikirjoitusten mukaan. Hotellihuoneessa heitä odotti samppanjan ja ruusun terälehtien sijaan hieman ällöttävämpi yllätys, kun hotellihuoneen sängystä löytyi käytetty kondomi. Pariskunnan mukaan huone näytti muuten todella siistiltä ja sänkykin vastikään pedatulta. Ainoa häiritsevä yksityiskohta oli tämä epämiellyttävä löydös.

– Kun saimme huoneemme, kysyin mieheltäni, mikä tämä oikein on. Sängyn päällä oli käytetty kondomi. Paketti, jossa se oli ollut, oli revitty kahtia ja sen palat olivat molemmin puolin sänkyä, Donna Williams kertoo.

Pahoittelut eivät riitä korvaamaan tapahtunutta

Käärittyään kondomin paperiin, pariskunta palasi vastaanottoon tekemään asiasta valituksen.

– Kysyimme, onko huoneemme siivottu ja nainen vastasi, että totta kai. Sitten esittelin kondomin ja kysyin, miten he oikein selittäisivät sen, Williams kertoo.

Valituksen vastaanottanut nainen ilmaisi pahoittelunsa ja tarjosi romanttista yötä viettämään tulleelle pariskunnalle toista huonetta. Vaikka pariskunta saikin pahoittelunsa, Williams kertoo, että hänen mielestään se ei ollut tässä tilanteessa riittävästi. Pariskunta kertoo olevansa yhtä mieltä siitä, etteivät he enää palaa kyseiseen hotelliin, vaikka muuten reissu olikin onnistunut.

– Se oli häpeällistä. Se ei ole sitä, mitä odotat löytäväsi, etenkään huoneesta, jonka oletat olevan siisti, tuohtunut nainen kertoo.

Hotellin tiedottaja kertoo olevansa tapauksesta äärimmäisen pahoillaan, ja he lupaavat jatkaa tapauksen tutkintaa.

Lähde: Mirror

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.