Mainos

Pariskunta valmistelee kotiinsa ruokia myöten täydellisen joulun – ja lahjoittaa sen tarvitsevalle

Pariskunnan muuttuneet joulusuunnitelmat poikivat idean, jonka avulla he toivovat voivansa auttaa apua tarvitsevia. 

"Jos olet vaikeassa taloudellisessa tilanteessa tai sinulla ei ole paikkaa, jonne voit kerääntyä läheistesi kanssa viettämään mukavaa joulua, kehotan teitä ottamaan yhteyttä meihin." 

Näin kerrotaan norjalaisen myyntisivuston ilmoituksessa, jota koristaa kuva punaisesta ja kodikkaasta talosta keskellä idyllistä maaseutua. Oven ulkopuolella oleva puupino ja lumikerros lisäävät joulumaisuutta entisestään.

Tämän erikoisen mainoksen takana on norjalaispariskunta Eirik Lundblad ja Marianne Sleire, joka halusi auttaa apua tarvitsevia ihmisiä luomaan ikimuistoisen joulun. Pariskunta aikoo täyttää jääkaapin jouluruoilla ja koristella kuusen valmiiksi, ja lahjoittaa talon sitten sitä kipeästi tarvitsevan käyttöön. 

Pariskunta kannustaa kaikkia tekemään hyvää

Idyllisen talon viime kesänä ostanut pariskunta aikoi viettää joulun kotonaan, mutta heidän suunnitelmiinsa tuli muutos. Kun he huomasivat kotinsa jäävän tyhjilleen koko joululoman ajaksi, he tiesivät välittömästi, mitä he tekisivät.

Punaisen Ristin ja Lääkärit ilman rajoja -yhdistysten parissa työskennellyt Lundblad kertoo, että pariskunnan molemmat osapuolet ovat työskennelleet hätää kärsivien ihmisten parissa. Pariskunta kertoo olevansa onnekas voidessaan näinkin yksinkertaisella teolla auttaa apua tarvitsevia. Nyt he kannustavat myös muita samaan.  

– Vaikka et lainaisikaan taloa, voit kutsua jonkun kotiisi viettämään joulua, Lundblad toteaa. 

Tämä video herättää meitä auttamaan. 

2:27

Lähde: Tv2.no

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.