Pariskunta meni naimisiin sairaalassa – taustalla koskettava syy

8:11

Pariskunnan hääsuunnitelmat saivat odottamattoman käänteen, kun heidän lapsensa syntyi 15 viikkoa ennen laskettua aikaa. Pari päätti mennä naimisiin sairaalassa, jossa lasta hoidettiin, koska he halusivat tyttärensä olevan mukana elämänsä tärkeimmässä juhlassa.

Väsyttääkö pienen lapsen kanssa? Et ole yksin. Yllä olevalla videolla keskustellaan siitä, miten rankkaa vauva-arki voikaan olla. 

Joskus häät eivät mene ihan niin kuin on suunniteltu. Näin kävi Rubia Ferreiralle ja hänen sulhaselleen Tyrel Campbellille, kertoo muun muassa Huffington Post -lehti.

Lapsi syntyi keskosena

Rubia ja Tyrel tapasivat Japanissa, missä mies on merivoimien palveluksessa. Viime vuoden marraskuussa ennen laskettua aikaa yhdysvaltalaispariskunta oli vierailulla kotona Alabamassa, kun Rubia joutui sairaalaan vatsakipujen takia. Lääkärit totesivat sekä äidin että vauvan hengen olevan vaarassa, joten Rubialle tehtiin saman tien hätäsektio.

15 viikkoa ennen laskettua aikaa syntynyt Kaelin-vauva painoi syntyessään vain noin 400 grammaa, ja oli vain 17 senttiä pitkä.

Synnytyksen jälkeen pienokainen jäi tehohoitoon sairaalaan viideksi kuukaudeksi, sillä hänen keuhkojensa kunto oli heikko. 

Sairaalahäät

Ajan kuluessa pariskunta päätti muuttaa hääsuunnitelmiaan. He olivat aikoneet viettää kesäiset rantahäät Japanissa, mutta tyttären kunnon vuoksi he päätyivätkin viettämään häänsä vastasyntyneiden teho-osastolla Alabaman yliopistollisessa keskussairaalassa, jossa Kaelin oli hoidossa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pariskunta kertoi Huffington Postille sairaalan väen lähteneen ilomielin mukaan hääjärjestelyihin. Taideterapiaryhmä suunnitteli morsiamen hääkimpun, ja sairaalan ruokala tarjosi herkut juhlaan. 

Paluu takaisin kotiin Japaniin siirtyi, sillä Kaelin on edelleen sairaalahoidossa. Lisäksi hänellä tulee todennäköisesti olemaan vielä usean vuoden ajan hengitysvaikeuksia, mutta pariskunta on toiveikas tyttärensä suhteen. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja