Pariskunta koki elämänsä yllätyksen – kotiin tuotiin jotain, mistä tuhannet NHL-pelaajat ovat vain unelmoineet

Uniikkia kuvaa Colorado Avalanchen mestaruusjuhlista – Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen villitsivät yleisömeren 0:15
Uniikkia kuvaa Colorado Avalanchen mestaruusjuhlista: Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen villitsivät yleisömeren.

Denverissä asuva pariskunta Kit Karbler ja Dmitri Rudenko koki maanantai-iltapäivänä elämänsä yllätyksen. Kaksikon kotiin kuljetettiin Stanley Cup -pokaali.

– Jätkä tuli ovelle, tapasi koiran ja kätteli meitä kuin hänen olisi pitänyt olla täällä. Ja minä olin, että "no, kuka sinä olet?" Karbler kertoi Denver7:lle.

NHL-jääkiekkoliigan mestaruudesta palkinnoksi saatavaa Stanley Cup -pokaalia toimitettiin pariskunnan kotiin suuressa mustassa arkussa. 

Karbler oli ollut tekemässä töitä kodin mediahuoneessa tietokoneella ja Rudenko puuhailemassa keittiössä, kun Rudenko näki auton ajavan pihaan. Kaksi miestä avasi menopelin tavaratilan, josta paljastuneen arkun Rudenko tunnisti NHL:ää seurattuaan.

– Minä vain vitsaillen sanoin: "Mikä tuo on, Stanley Cup?" 

Ja se oli. Pysti, josta tuhannet NHL-pelaajat ovat historian saatossa vain unelmoineet sitä koskaan hyppysiinsä saamatta, oli päätynyt väärään osoitteeseen. Kolhua heti jäällä mestaruusjuhlinnoissa saanut palkinto oli määrä toimittaa Colorado Avalanchen mestarijoukkueen kapteenin Gabriel Landeskogin kotiin, mutta se päätyikin epähuomiossa naapuriin.

Karbler kysyi, saako pokaalia koskettaa, ja hän sai luvan. Karbler otti pystistä kuvan, mutta harmittelee, ettei napannut sen kanssa selfietä.

– Elämäni tilaisuus, ja otin yhden kuvan. Kun asioita tapahtuu näin, et ajattele niin nopeasti kuin jälkikäteen.

Rudenko kertoi katsoneensa Karblerin kanssa kaikki loppuottelut. Hän kuvaili tuoretta tapahtunutta "uskomattomaksi".

Pokaali toimitettiin lopulta oikeaan osoitteeseen Landeskogille pariskunnan kerran elämässä -hetken päätyttyä.

– Tämä pelasti päiväni ja on jotain, mistä voimme puhua ja mille voimme nauraa pitkän aikaa, Karbler sanoi NBC:n mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat