Upealla tavalla juhlistettu Mikko Koivu herkistyi saamastaan yllätyksestä – "Jotain sellaista, mitä en koskaan unohda"

1 000 NHL-ottelun rajan hiljattain rikkonut Minnesota Wild -kapteeni Mikko Koivun hienoa saavutusta juhlittiin tiistaina upealla tavalla. Koivua odotti jopa iloinen yllätys, kun vanhat pelitoverit saapuivat seremoniaan.

Koivu rikkoi 1 000 NHL-ottelun rajapyykin Dallas Starsia vastaan pelatussa ottelussa reilu viikko sitten. Suomalaistähden saavutusta juhlittiin kuitenkin vasta tiistaina, kun Minnesota palasi vierasreissultaan takaisin kotiin.

Kaikki NHL-ottelunsa Minnesotan paidassa pelannut Koivu sai juhlallisuuksien lomassa upean yllätyksen, kun hänen pitkäaikaiset seuratoverinsa ja ystävänsä Niklas Bäckström, Kyle Brodziak, Marian Gaborik ja Nick Schultz olivat paikan päällä juhlistamassa Koivua. Tilanne oli suomalaiskapteenille tunteikas.

– Oli tunteikasta, kuin näin perheeni saapuvan sisään. Se tavallaan rentoutti minua vähän. Oli outoa, etten ollut alkulämmöissä ja valmistautumassa peliin. Kun näin perheeni, se rauhoitti minua. Mutta kun he (Bäckström, Brodziak, Gaborik ja Schultz) tulivat sen jälkeen, en muista mitään. Se oli yllätys, Koivu kuvailee tuntemuksiaan The Athleticin haastattelussa.

Koko pelaajanelikko on ollut suuressa roolissa Koivun elämän lisäksi myös Minnesota Wildin NHL-historiassa. Koivu arvosti suuresti sitä, että Minnesota oli kutsunut paikalle hänen vanhat pelitoverinsa kunnioittaen samalla myös heidän uraansa.

– Tuo oli jotain sellaista, mitä en koskaan unohda. Eikä pelkästään minulle, vaan myös noille jätkille. Se näyttää organisaation arvostuksen heitä kohtaan, Koivu summaa.

Myös kuuden kauden ajan Koivun joukkuetoverina pelannut Brodziak piti komeaa seremoniaa tunteikkaana. 35-vuotias hyökkääjä olisikin toivonut illan suurimmalta sankarilta hieman kyyneliä.

– Tavallaan toivoin, että hän olisi itkenyt, mutta annan hänelle tunnustusta, että hän piti itsensä kasassa, Brodziak virnistää nauraen.

Lue myös:

    Uusimmat