Pariskunta julkaisi ”suloisen” selfien – huomaatko karmivan yksityiskohdan?

Suloisesta kuvasta paljastuu toisella tarkastelulla jotain karmivaa.

Söpöt pariskuntakuvat ovat tuttu näky sosiaalisessa mediassa. Siksipä Andy Fuentes -nimisen teinipojan Twitterissä jakamassa kuvassa ei ensisilmäyksellä ole mitään erikoista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nuori pariskunta hymyilee onnellisena, eihän siinä ole mitään ihmeellistä? Twitter-käyttäjät kiinnittivät kuitenkin huomiota kuvan taustalla piilevään kammottavaan yksityiskohtaan. 

Tyttöystävä kurkkaa pariskunnan takana olevasta peilistä, vaikka katsoo poikaystävänsä vieressä kameraan. Mitä ihmettä kuvassa tapahtuu?

Kuvaa kommentoineet Twitter-käyttäjät ovat syystäkin kauhuissaan.

– Tuo on todella karmivaa, kommentoi Maria J. Solano -niminen somettaja.

Kaikella todennäköisyydellä kyseessä on kuitenkin Fuentesin taitava kuvanmuokkaus. Vihje taitaa piillä jo kuvan saatetekstissä, jossa Fuentes julistaa rakastavansa tyttöystäväänsä, "vaikka tämä onkin Kaksonen". Ja kuten eräs Twitter-käyttäjä totesi, Kaksoset-horoskooppimerkki tunnetaan "kahdesta persoonallisuudestaan".

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun pariskuntaselfiestä paljastuu jotain karmivaa. Viime vuonna otsikoihin nousi toisen parin ottama kuva, jossa taustan peilistä näkyi niin ikään jotain muuta kuin tyttöystävän takaraivo.

Lähteet: Seventeen, Mirror, Twitter

***

Lue myös:

    Uusimmat