Pariskunta jäi työttömäksi koronan vuoksi ja joutui perumaan häänsä – pizzaketjulta kaikkien aikojen yllätys: "He vain ilmoittivat, että ovat ostaneet kaiken"

Pitsaketju yllätti: kustansi pariskunnan peruuntuneiden häiden lahjalistan kokonaisuudessaan 0:57
Videolla onnekas pariskunta kantaa saamiaan häälahjoja kotiinsa.

Pariskunnan valtaisa pettymys häiden peruuntumisesta sai yllättävältä taholta huomattavan hopeareunuksen.

Kaliforniassa asuvalle pariskunnalle vuosi 2020 ei ole ollut suotuisa. Dani Haberman ja C.J. Colace menettivät kumpainenkin työnsä koronaviruksen aiheuttaman pandemian takia ja joutuivat myös lopulta perumaan häänsä.

Pariskunta oli kuullut, että pizzaketju Domino’s tarjosi ja kustansi vastaavan kohtalon kohdanneille pariskunnille pizzateemaisia häälahjalistoja. Kampanjassa ketju tarjosi pizzateemaisia häälahjalistoja sellaisille pariskunnille, jotka olivat koronan takia joutuneet perumaan häänsä.

Dani ja C.J. luulivat, että saisivat ehkä muutaman kymmenen dollarin arvosta pizzaa ketjulta, mutta toisin kävi.

– Selasin Facebookiani ja sponsoroitu mainos putkahti ruudulleni. Se näytti hauskalta ja täsmäsi meidän tilanteeseemme peruuntuneista häistämme, Dani kertoo. Hän ei edes kertonut miehelleen C.J:lle jutusta, koska ei itsekään ajatellut sen olevan mitään ihmeellistä.

Domino’s kuitenkin yllätti. Muutaman viikon kuluttua Danin sähköpostiin kilahti ilmoitus, että ravintolaketju ei pelkästään tarjoaisi heille heidän pizzateemaista häälahjalistaansa, vaan kustantaisi myös koko alkuperäisen häälahjalistan.

– He vain ilmoittivat, että ovat ostaneet kaiken listaltamme, Dani kertoo.

Onnellinen pariskunta suunnittelee nyt uusia häitä lokakuulle 2021.


Lue myös:

    Uusimmat