Mainos

Pariskunta adoptoi seitsemän sisarusta Yhdysvalloissa – perheelle kerätty netissä yli 40 000 dollaria

Yhdysvaltalaispariskunta on adoptoinut seitsemän sisarusta, jotka olivat viettäneet lähes neljä vuotta sijaisperheessä.

Aviopari Jessaka ja Josh Clark olivat tavanneet sisarukset vuosi sitten, jolloin sosiaalityöntekijä oli kysynyt haluaisivatko he adoptoida heidät kaikki.

– Mieheni ja minä olimme molemmat päättäneet tahoillamme, että haluamme adoptoida jo ennen kuin edes tapasimme toisemme, Jessaka Clark kertoo FOX uutisille.

Perheen äiti julkaisi lapsista kuvan Facebook-sivuillaan:

Jessaka Clark kertoo halun adoptoida syttyneen hänen omassa lapsuudenperheessään, joka oli toiminut sijaisperheenä ja myös adoptoinut lapsia.

– Myös mieheni on aina tuntenut empatiaa niitä tuhansia lapsia kohtaan, joilla ei ole vanhempia, ja hän tiesi, että hän haluaa joskus tarjota osalle lapsista kodin, Jessaka Clark kertoo.  

Adoptoiduista sisaruksista neljä on tyttöjä, kolme poikia. Clarkeilla on yksi biologinen lapsi, 4-vuotias Noah. Clarkien mukaan Noah ja muut lapset tulivat heti toimeen keskenään.

– Heillä oli välittömästi hyvä yhteys toisiinsa.

Clarkien adoptointiprosessi kesti kaksi vuotta. Ensin he odottivat reilun vuoden, että heidät hyväksyttiin adoptioperheeksi.  Vain muutama viikko sen jälkeen he tapasivat sisarukset, jotka he nimesivät Super 7:ksi.

Elokuussa 2016 sisarukset muuttivat Clarkien kotiin Georgiassa. Tällä viikolla oikeus vahvisti, että sisarukset ovat virallisesti osa perhettä.

– Odotimme kymmenen pitkää kuukautta saadaksemme vahvistuksen sillä minkä tiesimme sydämissämme oikeaksi asiaksi, Jessaka Clark sanoi Fox uutisille oikeuden päätöksen jälkeen.

Perheen ystävä on myös perustanut perheen auttamiseksi keräyksen gofundme-nettisivuille, johon on tähän mennessä (12.5) kerätty yli 45 000 dollaria (lähes 45 000 euroa). 


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.