Pariskunnan rakastettu lemmikkikoira lähti yllättäen matkoihinsa – kadonneen "Keiton" metsäretkestä tulikin vankilareissu

0:52
Alabamassa asuvan pariskunnan karkuteillä ollut koira löytyi tavallista erikoisemmasta paikasta.

Pariskunnan 3-vuotias koira lähti teille tietämättömille kolmeksi päiväksi. Lopulta karvakuono löydettiin vankilasta, josta hyvässä hoidossa ollut koira ei olisi malttanut lähteä. Karvaturrin karkumatkasta kertovat muun muassa CNN ja WSFA.

Leigh ja Michael Parkerin Soup-niminen (suom. keitto) koira katosi yllättäen. Michael oli Keiton kanssa lintumetsällä, kun koira oli vaeltanut tiehensä.

– Hän (Michael) soitti minulle ja sanoi: Keitto on poissa, se juoksi pois. Emme tienneet, oliko koira loukkaantunut. Pahimmat kauhuskenaariot kävivät mielessämme, Leigh kuvailee WSFA:lle.

– Se oli sydäntäsärkevää, Michael sanoo.

Koiran katoamisesta ilmoitettiin Facebookissa, jossa selvisi kolme päivää katoamisen jälkeen, että koira oli löytynyt – eikä kaikkein tavanomaisesta paikasta.

Koiralla olikin odotettua lokoisammat oltavat

Keitto löytyi lopulta Kilbyn vankilasta, jossa laitoksen työntekijät olivat pitäneet karvaisesta yllätysvieraasta erittäin hyvää huolta. Keitolle oli varattu oma patja ja sitä oli hemmoteltu herkuilla.

Lemmikkikoiran ylläpito oli ollut niin kohdillaan, ettei koira ollut malttaa lähteä vankilasta pois.

– Kun menin hakemaan sitä, se katsoi ensin minua ja sitten takaisin ystäviinsä (vankilan henkilökuntaan) ja sitten taas minuun. Näytti siltä kuin hän oli heittää kolikkoa siitä, jäisikö vai ei, Michael kertaa koiransa reaktiota.

Pariskunta toteaa pilke silmäkulmassaan, että mikäli Keitto päättää lähteä toistamiseen karkumatkalle, he tietävät, mistä kannattaa lähteä etsimään ensimmäisenä. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja