Mies "joi liikaa ja ylireagoi" luultuaan, että vaimo oli tuhonnut kallisarvoiset keräilylelut – riehui kirveen kanssa

4:05
Riidan jälkeen pitää pyytää anteeksi. Miten?

Amerikkalaismies hermostui toden teolla luullessaan vaimonsa vahingoittaneen rakkaita keräilyhahmojaan.

Wisconsinin Madisonissa poliisi sai puhelun iltakymmenen aikaa. Virkavalta kutsuttiin selvittämään 46-vuotiaan vaimon ja hänen 34-vuotiaan aviomiehensä rajuksi äitynyttä riitaa, kertoo poliisipäällkkö Mike Koval  blogissaan.

Aviomies soitti hätänumeroon itsestään sen jälkeen, kun oli käyttänyt halkojen hakkaamiseen tarkoitettua kirvestä television, televisiotason, kannettavan tietokoneen ja lukuisten muiden tavaroiden rikkomiseen. Tässä vaiheessa vaimo oli jo poistunut paikalta.

Pienempien tavaroiden jälkeen mies siirtyi ulos ja runnoi kirveellä perheen autonkin hajalle. Mies perusteli toimiaan sillä, että "oli juonut liikaa ja ylireagoinut" luultuaan, että vaimo oli tuhonnut hänen kallisarvoisia tavaroitaan, toimintafiguureja.

Poliisit löysivät saavuttuaan kirveen auton tuulilasista. Tuholle tuli hintaa noin 5000 dollaria. Mies napattiin talteen ja häntä odottavat syytteet rähinoinnistään.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja