Miehet kinastelivat automerkkien paremmuudesta – asiaan puuttunutta naista puukotettin ja ammuttiin viidesti

Avolava-auto romuttui täysin törmättyään betonimuuriin 1:02
Avolava-auto romuttui törmättyään betonimuuriin.

Kumpi on parempi; automerkki x vai automerkki y? Ikuisuuskysymykseen vastausta etsineet yhdysvaltalaismiehet päätyivät tukkanuottasille, minkä seurauksena yksi henkilö sai puukosta ja kolme luodeista.

Virginialaisen Bedfordin maakunnan poliisi kertoo pidättäneensä paikallisen 56-vuotiaan Mark Turnerin useista törkeistä pahoinpitelyistä sekä ampuma-aserikoksesta epäiltynä.

Erikoinen, mutta valitettava tapaus sattui pääsiäisenä virginialaisessa ruokapöydässä. Turner oli murkinoimassa naisystävänsä sekä tämän aikuisen pojan ja hänen tyttöystävänsä kanssa taivasalla, kun miehille tuli riitaa varsin lapsellisesta syystä.

Miehet eivät nimittäin olleet päässeet yhteisymmärrykseen siitä, kumpi on parempi automerkki; Chevrolet vai Ford. Kyseessä on ikiaikainen vääntö kahden yhdysvaltalaisvalmistajan välillä, mutta tällä kertaa kinastelu lähti totaalisesti lapasesta.

Kun miehet eivät enää pystyneet vääntämään asiasta verbaalisesti, muuttui pääsiäisateria fyysiseksi. Turnerin naisystävä yritti saada elämänsä miehet pois toistensa kimpusta, mutta tuolloin Turner tarttui veitseen ja iski sillä mielitiettyään selkään.

Turner poistui sisälle taloon, mutta palasi hetken kuluttua käsiaseen kanssa. Puukotettu nainen yritti suojella poikaansa asettumalla tämän ja Turnerin väliin, mutta omaa suosikkiautomerkkiään puolustanut Turner ampui naisystäväänsä jalkaan. Viidesti.

Tässä vaiheessa nainen ei enää pystynyt seisomaan kilpenä miesten välissä, joten Turner laukaisi aseensa myös poikaa kohti osuen tätä käteen. Kaksi laukausta meni kokonaan huti, mutta kimmokkeet osuivat nuoremman miehen tyttöystävän poskeen ja selkään.

Kun virkavalta ennätti paikalle, löysivät he pihalta kolme tuskissaan huutavaa henkilöä, jotka kaikki kertoivat Turnerin olevan syypää. Omaksi onnekseen Turner oli tässä vaiheessa jo luopunut aseesta, mutta ei silti antautunut ilman vastarintaa. Pamppuun turvautunut konstaapeli sai Turnerin kuitenkin pidätettyä.

Katso kuva Turnerista alta.

Viranomaisten mukaan myös huumeilla epäillään olleen osuutta asiaan. Talosta takavarikoitiin pistoolin lisäksi pesäpallomaila, epäilyttäviä viherkasveja sekä lukuisia huumeidenkäyttöön liittyviä tarvikkeita.

Kenelläkään loukkaantuneista ei ole viranomaisten mukaan hengenvaaraa.

Tiedossa ei ole, kumpi automerkki nousi lopulta voittajaksi.

Lue myös:

    Uusimmat