Parinkympin brunssit Helsingissä – nappaa vinkit

Makuja-sivusto poimi Eat.fi-palvelusta hyviä brunssitärppejä vuodelle 2014.

Tavallisten ihmisten ravintola-arvosteluja yhteen kokoavasta Eat.fi-palvelusta löytyy runsaasti vaihtoehtoja myös brunssin ystäville. Viikonloppubrunsseista on viime vuosien aikana kasvanut suuri trendi ainakin pääkaupunkiseudulla ja moniin ravintoloihin kannattaakin tehdä pöytävaraus etukäteen, jos mielii herkuttelemaan. Makuja-sivusto kokosi yhteen muutamia brunssitärppejä Helsingistä vuodelle 2014:

Kasvisruoan ystäville: Sandro

Kolmas linja 17, 00530 Helsinki
Eat.fi: Sandro

Brunssin hinta: 22.90€

Helsingin parhaaksi brunssipaikaksi Brunssipartion kyselyssä äänestetty ravintola Sandro tarjoilee vegeruokaa eksoottiseen makuun Helsingin Kolmannella linjalla. Ruokaa kehutaan Eat.fi-palvelussa herkulliseksi, mutta palvelussa olisi joskus käyttäjien mukaan hieman parantamisen varaa.

– Paras brunssi mitä olen kokeillut. Lauantain brunssi oli pääosin vegaaninen, lukuunottamatta kai voita ja tsatzikia. Aivan loistava myös näin ei-vegaanin näkökulmasta. Vaihtoehtoja brunssipöydässä oli älyttömästi, kaikki erittäin hyviä. Palvelu oli erittäin ystävällistä. ja paikka viihtyisä.

– Brunssia sunnuntaina. Hiukan tavanomaista syrjempään piilotettu klubi/ravintola on boheemisti sisustettu, matalahko ja hyvin ahdas ruuhka-aikaan. Verraten suosittu aamiaispaikka joten varauksen kautta kannattaa lähteä liikkeelle.

–Odotimme innolla ruokailua ja loppupelissä ruoka ei pettänyt vaan oli erinomaista. Palvelun ala-arvoinen taso sai meidät pohtimaan seuraavan visiitin ajankohtaa.

Sushia rakastaville: Tokyo55

Runeberginkatu 55, 00260 Helsinki
Eat.fi: Tokyo55

Brunssin hinta: 19,00€

Kattavasta lounassushibuffetistaan tunnettu, Runeberginkadulla sijaitseva Tokyo55 tarjoilee lauantaisin myös sushibrunssin. Brunssiin kuuluu sushilajitelma, jonka voi itse rakentaa erikoismakeista, hosomakeista ja nigireistä. Eat.fi -käyttäjien arvioiden perusteella brunssi on hintansa väärti.

– Erittäin hyvät ja laadukkaat sushit, sanoisin jopa että Helsingin parhaat. Buffetin taso ei luonnollisesti aivan yhtä hyvä, mutta erittäin hintansa väärti sekin. Tunnelma on ravintolassa ihana ja tämä toimii niin treffipaikkana kuin kavereiden kanssa illanvietossakin. Suosittelen ehdottomasti!

Sushi perushyvää, sashimi loistavaa. Kauniit annokset. Palvelu todella ystävällistä ja aitoa!

Ihanaa kahvilatunnelmaa: Villipuutarha

Kaarlenkatu 13, 00530 Helsinki
Eat.fi: Villipuutarha

Brunssin hinta: 20,00€

Villipuutarha on tunnelmallinen kahvila Helsingin Kaarlenkadulla Kalliossa. Eat.fi-käyttäjien keskuudessa Villipuutarhan lauantain luksusaamiaista kehutaan laadukkaaksi ja runsaaksi – joskin hieman hintavaksi.

– Lauantai-aamu & luksusaamiainen. Erinomainen palvelu, ehdottomasti eräs Helsingin tunnelmallisimmista pikkukahviloista. Sisustus ja esillä olevat tavarat on taitavasti mietitty. Myös taustamusiikista iso plussa - hyvin linjassaan paikan hengen kanssa. Aamiainen oli hyvä, runsas - raaka-aineet erittäin laadukkaat. Myös annosten esillepanoon oli selvästi panostettu. Kaiken tämän hehkutuksen lomassa olen kuitenkin sitä mieltä, että 20 euroa tästä aamiaisesta on hieman liikaa.

Italialaisia herkkuja: Mille Mozzarelle

Pursimiehenkatu 7a, 00150 Helsinki
Eat.fi: Mille Mozzarelle

Brunssin hinta: 18,00€

Italialaisen ruoan ystävän kannattaa suunnata Helsingin Pursimiehenkadulle, jossa Mille Mozzarelle tarjoaa lauantaisin 18 euron hintaisen brunssin pöytiin tarjoiltuna

– Kävimme ystäväni kanssa lauantaibrunssilla: ruoka oli tuoretta ja laadukasta ja palvelu erittäin ystävällistä ja myös rentoa. Kirsikka-chili-hilloa tarjottiin erilaisten juustojen kanssa... yhdistelmä toimii mainiosti!!

– Täyttävä brunssi ystävällisellä palvelulla. Sanot vain haluatko lihan kanssa vai ilman ja pöytään alkaa ilmestyä monipuolista mussutettavaa.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat