Mainos

"Parin juoman jälkeen nainen suostuu melkein mihin vain" – törkeästä onnittelukortista somemyrsky

Lucy-niminen asiakas järkyttyi kaupan onnittelukorttihyllyllä löydettyään kortin, jossa karhu venyttelee haarojaan tökerön tekstin vieressä.

Kaupan syntymäpäivä- ja muut onnittelukortit voivat olla huvittavia, outoja tai noloja, mutta harvoin ne ovat suorastaan törkeitä.

Lucy-niminen asiakas järkyttyi kaupan onnittelukorttihyllyllä löydettyään kortin, jonka teksti oli "parin synttärijuoman jälkeen nainen suostuu melkein mihin vain". Kuvassa karhu venyttelee haarojaan.

Lucy jakoi kortista kuvan Twitter-palveluun, kertoo Daily Mail.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Hyvää syntymäpäivää kelle tahansa naiselle, joka ”suvaitsee” ottaa drinkin syntymäpäivänään. Löysin tämän paikallisesta korttikaupastani, hän kirjoitti ja mausti tekstiään hashtagilla #ällöttävää.

Korttivalmistaja Clintons Cards lupasi vetää kortin pois. Lucy sai paljon tukea kommenttinsa vuoksi. Osa kommentoijista koki kortin vihjaavan, että nainen on ”tarjolla” seksiin, kunhan hän vain on juonut hieman.

Osa kuvan nähneistä piti poisvetoa ylireagointina ja Lucyn valitusta huumorintajun puutteena. Lucya on valituksen johdosta kutsuttu muun muassa kaksinaismoralistiseksi, surulliseksi naiseksi ja snobiksi. Häntä on myös syytetty siitä, ettei hän valita miehiin kohdistuvista huumorikorteista.

Nainen itse kuittasi Twitterissä, että aikoo jatkaa taistelua.


***

1:07

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.