Mainos

Pari keräsi 400 000 tölkkiä päästäkseen naimisiin

Yhdysvaltalainen pariskunta keräsi ja kierrätti yli 400 000 säilyketölkkiä päästäkseen naimisiin.

Kun Peter Geyer nappasi sukkanauhan ystävänsä häissä, hänen tyttöystävänsä Andrea Parrish pudottautui heti toiselle polvelle ja kosi miestä. Nainen kertoi olleensa valmistautunut tilannetta varten, sillä pari oli puhunut kihlautumisesta jo aikaisemmin.

– Mikä oli parempi tapa ilmoittaa kihlauksesta perheelle, kuin suuri dramaattinen hetki, 25-vuotias morsian nauroi.

Säilyketölkkipari pääsi uutisiin

Kihlauksensa jälkeen Geyer ja Parrish ovat kokeneet muitakin huomiota herättäviä hetkiä. Pari nousi Yhdysvalloissa uutisaiheeksi maksettuaan heinäkuiset häänsä keräämällä säilyketölkkejä 3 800 dollarin edestä.

Idea lähti Parrishilta, joka laski, että heidän tulisi säästää yli 500 dollaria kuukaudessa voidakseen maksaa häänsä. Heidän taloudellinen tilanteensa oli huono, sillä morsian oli juuri saanut potkut työstään ja he olivat ostaneet uuden kodin.

Pari oli lajitellut tölkkejä illalla ja Parrish tajusi, että he voisivat hankkia rahaa hääbudjettiin sekä auttaa ympäristöä.

– Kun kerroin Peterille, hän sanoi sen olevan hullu idea – mutta juuri niin hullu, että se saattaisi toimia!.

Säilyketölkkihääparina tunnetut rakastavaiset keräsivät ja palauttivat yli 400 000 tölkkiä. Parrish loi itselleen nettisivut ja alkoi levittää viestiä sosiaalisissa medioissa. Alumiinituotteiden tekijä Alcoa lahjoitti parille 150 000 purkkia ja United Recycling Services -yritys puolestaan 73 000.

Haaveena vihreät häät

Pari halusi häistään ympäristöystävälliset. He olivat tyytyväisiä, sillä pienessä juhlassa häävieraita oli 150, joten jätettä syntyi vähemmän. Myöskään häiden budjetti ei noussut suureksi. Hääjuhlan kokonaiskustannukset olivat 3 800 dollaria.

Osa ruokailusta hoidettiin nyyttikestiperiaatteella ja sulhasen äiti teki hääkakun. Tunnelmaa juhlassa loi ensin harpisti, joka suostui esiintymään ilmaiseksi. Loppuillan musiikki hoidettiin iPodin avulla. Anoppi teki Parrisin upea hääpuvun, morsiamen hankittua itse kankaat ja korsetin.

Tuore aviopari on jatkanut säilykepurkkien keräämistä päästäkseen upealla häämatkalle, suojellakseen luontoa ja voidakseen antaa rahaa hyväntekeväisyyteen. Monet hääparit ovat alkaneet kopioida tätä innovatiivista pariskuntaa.


(MTV3 Helmi)

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Green.yahoo.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.