Parhaat laihdutusvinkit: Näin karistat kesäkilot

Kauhisteletko kesäkilojasi? Näillä yksinkertaisilla neuvoilla ja kolmella painonpudotusta vauhdittavalla vinkillä pääset alkuun projektissasi.

Uusia laihdutusmenetelmiä, dieettejä ja tutkimuksia painonpudotuksesta ilmestyy jatkuvasti. Jos et ole sataprosenttisen varma siitä, mitä olet tekemässä, on varmin tapa lähteä painonpudotuksessa liikkeelle alkeellisin ja yksinkertaisin neuvoin, ja sisäistää, että kaikki luontoäidin tuottama on parasta syötäväksi – ja pysyäkseen kunnossa on liikuttava.

Näiden ohjenuorien noudattaminen saattaa vaikuttaa vaikealta käytännössä, mutta ehkä seuraavilla kolmella neuvolla niiden toteuttaminen helpottuu ja kesäkilot saavat viimein kyytiä! Ravitsemusalan akateemisessa julkaisussa (Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics) julkaistun tuoreen tutkimuksen mukaan seuraavat eri dieeteistä löydetyt painonpudotusmenetelmät auttavat laihtumaan:

1. Pidä päiväkirjaa. Päiväkirjaa pitävät pudottavat noin 2,7 kiloa (6 paunaa) enemmän kuin ne, jotka eivät sellaista pidä.

2. Älä jätä aterioita väliin. Ne, jotka syövät kolme ateriaa päivässä, menettävät keskimäärin 3,6 kiloa (8 paunaa) enemmän aterioita väliin jättävät.

3. Vältä ulkona syömistä. Ravintoloiden ruoka sisältää usein enemmän rasvaa, kaloreita ja natriumia (kohottaa verenpainetta) kuin kotona valmistettu ruoka. Naiset, jotka söivät ulkona vähintään kerran viikossa, pudottivat keskimäärin 2,3 kiloa (5 paunaa) vähemmän painoa kuin kotona syövät.


Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja