Paratiisihotelli-ohjelmassa mukana ollut Tilda etsii sitä oikeaa uutuusformaatissa: "Lähipiirilleni tämä oli sokki"

Ensitreffit alttarilla 2.0 -traileri 1:32
Tästä uudessa Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa on kyse!

Helsinkiläinen Tilda osallistuu MTV Katsomon uuteen parisuhdeformaattiin. Kiusaamiskohun keskelle Paratiisihotelli-ohjelmassa mukana ollut Tilda yllätti lähipiirinsä, kun hän kertoi osallistuvansa uuteen parisuhdeformaattiin. 

Suomen suosituin parisuhdereality tulee nyt Suomeen 2.0. versiona. Ensitreffit alttarilla 2.0 alkaa MTV Katsomossa maanantaina 28.11. 

Yksi ohjelmaan osallistuvista on helsinkiläinen parturi-kampaaja Tilda, 24. Hieman yli viisi vuotta sinkkuna olleelle Tildalle ohjelmaan osallistumisen mahdollisuus tuli hyvään saumaan. 

– Olin todella pitkään uhonnut, että jos olen kolmikymppisenä vieläkin sinkku, niin sitten tämä on ihan sellainen viimeinen yritys. Mutta nyt tämä mahdollisuus tulikin hieman aiemmin. Olen saanut opiskelut alta pois ja urani on alkamassa. Elämäni oli siis siinä kohtaa, että voisin lähteä mukaan tähän ohjelmaan, Tilda kertoo. 

Ohjelmaa kuvatiin kesällä. Kokemuksena ohjelmaan osallistuminen oli Tildan mukaan antoisa, vaikkakin myös rankka.

– Olihan se tosi rankkaa fyysisesti ja henkisesti, mutta myös erittäin antoisaa. Pääsin tutustumaan upeisiin ihmiseen ja tekemään ikimuistoisia juttuja. 

Hän lähti hakemaan ohjelman kautta kumppania, joka olisi iloinen, kiltti, menevä ja sosiaalinen. 

Tildalla on aiempaakin kokemusta tosi-tv-ohjelmaan osallistumisesta. Vuonna 2021 hänet nähtiin Paratiisihotellissa. Tuolloin ohjelmasta syntyi kohu, kun Tilda joutui toisten osallistujien kiusaamaksi. Häntä nimiteltiin muun muassa "läskiksi" ja "virtahevoksi". 

– Opin paljon itsestäni sen kokemuksen ansiosta. En tiennyt, että olen niin vahva. Minulla on ollut lapsuudessa kiusaamistaustaa, joten olin yllättynyt siitä, miten hyvin osasin ottaa asian. 

Hän ei kadu sitä, että lähti Paratiisihotelli-ohjelmaan mukaan. 

– Yleisön vastaanotto oli tosi positiivinen ja sain osallistumisestani hyvää palautetta. Sen vuoksi uskalsin lähteä mukaan tähänkin ohjelmaan.

Hänen lähipiirinsä yllättyi kuullessaan, että Tilda osallistuu Ensitreffit 2.0 -ohjelmaan. 

– Lähipiirilleni tämä oli sokki, koska olin puhunut, että Paratiisihotellin jälkeen en aio enää osallistua mihinkään ohjelmaan. Se oli heille varmastikin yllätys etenkin sen vuoksi, mitä Paratiisihotellissa tapahtui. Mutta loppujen lopuksi he tajusivat, että tämä on nyt enemmän minun tyyppinen ohjelmaformaatti, Tilda kertoo. 

Uudessa Ensitreffit alttarilla 2.0 -parisuhderealityssä pariskunnat asuvat samassa talossa omissa asunnoissaan ja tapaavat toisensa säännöllisesti yhteisillallisilla ja asiantuntijoiden vetämillä rakkauskorjaamoilla.

Kauden aikana parit joutuvat asiantuntijoiden vetämillä rakkauskorjaamoilla pohtimaan suhteensa tilannetta ja kuinka jatkaa eteenpäin. Kaikessa mukana ovat rautaiset asiantuntijat hyvien ohjeiden ja oppien kanssa.

Käänteitä ja draamaa on tiedossa, kun luovitaan rakkauden myrskyisillä vesillä matkalla yhteiseen tulevaisuuteen. Ennen lopullista valaseremoniaa ja päätöstä yhdessäolosta jokainen osallistuja joutuu kohtaamaan omat tunteensa ja kipupisteensä, kun panoksena on loppuelämä unelmakumppanin kanssa.

Ensitreffit alttarilla 2.0 alkaa MTV Katsomossa maanantaina 28.11. kahden jakson viikkotahdilla.

Lue myös:

    Uusimmat