Paras vuosi ikinä -päänäyttelijä Ella Lahdenmäki paljastaa, mistä tietää pokan pettävän: "Paljastun aina"

4:51
Ella Lahdenmäki vakuuttui Paras vuosi ikinä -sarjan käsikirjoituksesta heti.

Paras vuosi ikinä -sarjan 2. kausi starttaa 22. huhtikuuta C Morella.

Paras vuosi ikinä -sarjan päähahmoa Miinaa näyttelevä Ella Lahdenmäki myöntää, ettei komedian tekeminen ole aina helpoimmasta päästä. Aina pokka ei vain pidä.

– Jos ajattelen miten paljon kuvaustilanne naurattaa itseäni, paljastun hymykuoppieni ansiosta heti. Välillä ottoja pitää ottaa useita kertoja, että onnistun, Lahdenmäki nauraa.

Komediasarjan toisella kaudella nähdään jakso, jonka eteen töitä tehtiin erittäin paljon. 

– Yhtä kohtausta kuvatessamme en saanut sanottua repliikkiäni lainkaan, sillä repesin ja murruin jatkuvasti. Tilannetta ei auttanut se, että näin sivusilmällä ohjaajan ja kameramiehen hytkyivät nauruaan pidätellen, Lahdenmäki muistelee.

– Kuvaaminen oli aika ajoin haastavaa, mutta äärettömän hauskaa.

Lahdenmäki kertoo löytävänsä samaistumispintaa Miinasta ja itsestään.

– Lapsuudenystäväni ovat kommentoineet, että Miina on kuin minä nuorena. Hahmoni elää vahvasti tunteella ja ottaa tilaa ystävyyssuhteissa. Toivottavasti itse en kuitenkaan ole yhtä paha, Lahdenmäki nauraa.

Paras vuosi ikinä käsittelee kahden kolmikymppisen naisen elämää. Sarjassa naisten hulvattomat elämäntuskailut uskaliaine kokeiluineen ja kommelluksineen ovat raikkaalla tavalla samaistuttavia ja hykerryttävän viihdyttäviä. 

– Jos tämä on meistä hauskaa, se on toivottavasti myös muiden mielestä. Itse ajattelen, että tällainen sarja olisi pitänyt olla jo silloin kun itse kasvoin aikuiseksi, Lahdenmäki toteaa.

– On ihanaa ja turvallista nauraa näille naishahmoille kotisohvalta ja kokea sen myötähäpeän. Se on itselleni tärkeää.

Paras vuosi ikinä -komediasarjan 2. kausi C More -suoratoistopalvelussa 22.4. alkaen. Jaksoja on yhteensä 8. Myös ensimmäinen kausi on katsottavissa C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja