Paras vuosi ikinä -komedian käsikirjoittaja Kirsikka Saari paljastaa: "Sarjan tekeminen on terapeuttista"

4:46
Kirsikka Saari kertoo Paras vuosi ikinä -sarjasta.

Paras vuosi ikinä -sarjan 2. kausi starttaa huhtikuussa.

Hulvaton komediasarja Paras vuosi ikinä saa huhtikuussa jatkoa, kun sarjan 2. tuotantokausi starttaa C Morella. Sarjassa seurataan Miinan (Ella Lahdenmäki) ja Karlan (Lotta Kaihua) värikkäitä irtiottoja.

Sarjan käsikirjoittaja ja ohjaaja Kirsikka Saari odottaa innolla tulevan kauden julkistusta. 

– Sarjan toista kautta oli hirveän hauskaa kirjoittaa. Meillä oli hyvä ryhmä ja ideoita pulppusi, Saari kertoo MTV Uutisille.

– Työskentely oli vapaampaa, kun Lotta ja Ella tuntevat hahmonsa jo niin hyvin. Tunnelma oli rento ja tuntui kuin olisi palannut vanhojen ystävien pariin, Saari iloitsee.

Paras vuosi ikinä käsittelee ennen kaikkea ajankohtaisia teemoja. Saari myöntää, että komediassa on mukana hänen omia piirteitään.

– Sisällöllisesti tämä on omalla tavallaan terapeuttista, kun pääsee nauramaan omille huonoille puolille ja niille pähkäilyille, mitä ajassamme on.

Esimerkkejä sarjan teemoista ovat kesäkuntoon treenaaminen, oma seksuaalisuuskäsitys ja romanttinen rakkaus.

– Miina ja Karla käyvät läpi monille tuttuja ajatuksia, mutta he myös toteuttavat ne tappiin asti.

– Onhan tämän työn tekeminen välillä vaikeaa vakavalla naamalla. Nauroimme aivan tuhottomasti ja välillä joku työryhmäläinen huutaa kesken kuvausten ettei kestä, kun kokee myötähäpeää niin kovaa.

Kuvauksissa säästyttiin sairastumisilta ja karanteeneilta.

– Kuvauksissa pidimme maskeja ja etäisyyttä toisiimme. Ylimääräisiin höpsöttelyihin ei kannustettu, joten olihan se aika haastavaa. Kaikki meni kuitenkin hyvin.

Paras vuosi ikinä -komediasarjan 2. kausi C More -suoratoistopalvelussa 22.4. alkaen. Jaksoja on yhteensä 8. Myös ensimmäinen kausi on katsottavissa C Moressa. Paras vuosi ikinä on C More -alkuperäissarja. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja