Paras vuosi ikinä -komediasarjan käsikirjoittaja Jenni Toivoniemi valottaa sarjan tapahtumia: "Siellä muun muassa halutaan järjestää orgiat"

3:42
Katso videolta Paras vuosi ikinä -sarjan käsikirjoittajan Jenni Toivoniemen mietteitä sarjasta.

Idea Paras vuosi ikinä -sarjaan on ollut Jenni Toivoniemen mielessä jo kauan.

Maineikkaalla Sundance-elokuvafestivaalille lyhytelokuvastaan Treffit (2012) palkittu Jenni Toivoniemi on uuden Paras vuosi ikinä -komediasarjan käsikirjoittaja. Sarjassa kaksi elämän kolhimaa kolmekymppistä ystävää päättävät pitää välivuoden ja toteuttaa sen aikana asioita, joita on aina halunnut tehdä. He etsivät muun muassa elämän tarkoitusta.

Toivoniemi on jo pitkään miettinyt asioita, joita ei ole kiireen takia ehtinyt toteuttaa. Asioita, jotka lykkääntyvät aina eteenpäin elämässä. Yhdessä sarja toisen käsikirjoittajan Oscar-ehdokas Kirsikka Saaren kanssa Toivoniemi mietti, että entä jos kaikki tekemättömät suunnittelmat toteuttaisikin vuoden aikana.

– Tuntuu ettei elämään mahdu, kun on aina niin kiire. Mitä, jos ottaisikin ajan sille, Toivoniemi toteaa lykkääntyneistä asioista MTV Uutisten haastattelussa.

Sarjassa tullaan näkemään hullunkurisia tempauksia.

– Siellä muun muassa järjestetään orgiat.

Komediasarjan pääosissa nähdään Lotta Kaihua ja Ella Lahdenmäki. Ohjauksesta vastaa Oscar-ehdokkaat (Pitääkö mun kaikki kestää?Selma Vilhunen ja Kirsikka Saari.

Paras vuosi ikinä alkaa C Moressa torstaina 26.3.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja