Pannut ja kattilat puhtaiksi pinttyneestä liasta – kokeile tätä helppoa kikkaa!

Katso videolta, miten sotketun seinän saa puhtaaksi käden käänteessä!

Eräs perheenäiti kyseli sosiaalisessa mediassa vinkkiä, jolla paistinpannuista ja kattiloista saisi kiiltävän puhtaita. Äidille satelemien vinkkien joukosta nousikin esiin yksi erittäin toimiva, kertoo Mirror-lehti.

Rapatessa roiskuu – niin myös keittiössä. Kattilat ja pannut saattavat jäädä joulukokkailun jäljiltä ärsyttävän likaisiksi.

Huolimattomalle kokille pohjaanpalanut ruoka ja kattilan musta pohja saattavat olla tuttu näky. Erilaisten ruokien paistamisen jälkeen paistinpannu voi näyttää kaikelta muulta kuin juuri pakastavedetyltä.

Tällaisten pinttyneiden kokkausvälineiden puhdistaminen voi olla kovan työn ja tuskan takana. Vaan äläpä hätäile! Kokeile tätä kikkaa, ja pinttynyt lika ei enää stressaa.

Maltti on valttia!

Kun eräs äiti kyseli Facebookin Mums Who Clean -ryhmässä siivousniksejä pohjaan palaneiden astioiden puhdistamiseksi, sateli niitä useita. Yksi ehdotetuimmista oli kuitenkin tämä kikka. Ja jos niksiä jakaneita äitejä on uskominen, tämä kikka todella tekee kattiloista ja pannuista kiiltävän puhtaita!

1. Laita astioiden konepesua varten tarkoitettu konetiskitabletti kattilan tai pannun pohjalle.

2. Täytä kattila tai pannu kiehuvalla vedellä ja anna pesuaineen vaikuttaa yön yli.

3. Huuhtele ja voilà!

Kaikkein hätäisimmät kattilanpesijät voivat jouduttaa prosessia keittämällä konetiskiainevettä kattilassa. Keittämisen yhteydessä seosta on hyvä sekoittaa tiskiharjalla. 

Vinkkejä kysellyt äitikin palasi kertomaan, että kikka todella toimi.

– Eikä tarvinnut jynssätä. Kiitos äidit, nainen kiitteli.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja