Miksi miehet välttelevät kotitöitä? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Tuleeko tyytyväinen olo, kun nainen tekee kuitenkin kaikki kotityöt? Vältteletkö tietoisesti tai tiedostamattasi kotitöitä ja jos, niin miksi?" kysyy nimimerkki o.

Näin miehet vastasivat

"Paljon mukavampi touhuta kotitöitä yhdessä, se on yksi tapa viettää aikaa toisen kanssa. Jos puoliso jostain syystä tekee enemmän, tulee siitä erityisen hyvä mieli, ja arvostan sitä todella paljon."
– 32, avoliitossa

"Ei itsessään, hyvä mieli tulee siitä, että niihin osallistuu sen kummempaa numeroa tekemättä. Itse teen kaiken ja osaan, en tarvitse piikaa. Sen kummemmin 'jeesustelematta' voisi todeta, että aika moni asia sujuu sen kummemmin miettimättä, jos suhde on tasaveroinen ja kunnossa muutenkin."
– 47, eronnut

"Ei tule. Lähinnä tulee huono omatunto ja ikävä fiilis. En välttele kotitöitä, mutta välillä tuntuu, että vuorokauden tuntimäärä on rajallinen ja joskus siitä on pakko jättää jotain aktiviteetteja pois. Silloin tällöin tuo aktiviteeteista pois jättäminen kohdistuu kotitöihin, jotka toki on hoidettava sitten myöhemmin."
– 37, sinkku

"Meillä(kin?) avovaimo tekee enemmän kotitöitä kuin minä, mutta itse taas olen yleensä se, joka käy kaupassa ja laittaa ruoan. On kuitenkin myönnettävä, että toisinaan myös välttelen kotitöitä. Esimerkiksi tiskikoneen tyhjentäminen on monesti aivan ylivoimaista ja se saattaakin 'unohtua'... Ei siitä tule tyytyväinen olo, mutta se on monesti se helpoin valinta, kun tietää, että joku muu (= puoliso) sen kuitenkin sitten tyhjentää. Oikeasti se paras olo tulee siitä, kun on itse tehnyt kaikki päivän kotityöt. Ja kyllä, niinkin tapahtuu."
– 27, avoliittolainen

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat