Panimo jakoi ilmaista olutta hoitajille USA:ssa – tempaus oli jättimenestys: "Auttaminen tuntuu tällä hetkellä poikkeukselliselta"

Yhdysvalloissa Wisconsin osavaltiossa Milwaukeen kaupungissa hoitohenkilökuntaa on koronaepidemian keskellä kunnioitettu käytännöllisesti: nimittäin jakamalla ilmaista olutta.

Viime aikoina koronaviruksen eturintamassa taisteleville on osoitettu eri tavoin kiitosta ympäri maailmaa. Suomessa Finlandia-talo valaistiin siniseksi, ja Rio Janeirossa valtava Jeesus-patsas puettiin lääkäriksi.

Tiistaina Milwaukeen kaupungin juhlapäivänä olutpanimo Lakefront Brewery tarjosi lääkäreille, palomiehille, sairaanhoitajille ja ensihoitajille ilmaista olutta kiitoksena elintärkeästä työstä koronakriisin keskellä.

– Auttaminen tuntuu tällä hetkellä poikkeukselliselta. On paljon ihmisiä, jotka ovat todella hermostuneita ja peloissaan, kertoo  Lakefront Brewery -panimon työntekijä Michael Stodola.

Panimo jakoi eturintamassa työskenteleville ihmisille henkilöllisyystodistusta vastaan sixpackin ilmaista Riverwest Stein olutta.

– Rakastan Lakefrontia ja Riverwest Stein olut on yksi suosikeistani. Minä ja isäni pidämme molemmat siitä ja juomme sitä yhdessä, kertoo Froedtert-sairaalassa työskentelevä Olivia Johnson.

Oluen lisäksi koronatilanteessa työskenteleville jaettiin rajoitettu erä erityisiä ”414” oluttuoppeja. Milwaukeen juhlapäivä syntyi alun perin tajuamalla, että kaupungin suuntanumero 414 oli silmiinpistävän samanlainen kuin päivämäärä 14. huhtikuuta.

Joka vuosi huhtikuun 14. päivä kaupunki täyttyy tapahtumista, konserteista ja juhlijoista. Tänä vuonna koronaviruksen jyllätessä ei juhlimiseen juuri ollut aihetta.

Lähde:KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat