Mainos

Pandat tulevat! MTV esittelee Ähtärin uudet vetonaulat yksinoikeudella – pian voit seurata pandojen elämää kellon ympäri

MTV ja MTV:lle uutisia tuottava Mediahub ovat solmineet mediakumppanuuden Ähtärin eläinpuiston kanssa. Seuraavat kaksi vuotta Ähtärin pandojen elämää seurataan yksinokeudella MTV:n kanavilla ja nettisivuilla.

1:50

Luvassa on muun muassa pandalive, jolla seurataan pandojen arkea lukuisten kameroiden avulla ympärivuorokautisesti.

– Onhan tämä todella iso asia: Olemme satsanneet ja investoineet pandataloon yli 8 miljoonaa euroa. Eläinpuistoon odotetaan runsaasti lisää kävijöitä, ja hanke on todella merkittävää koko seutukunnalle, ei pelkästään Ähtärille, sanoo Ähtärin eläinpuiston vt. toimitusjohtaja Kari Vainio.

Vainion mukaan pandojen Ähtärin eläinpuistoon tuomasta kävijälisäyksestä on tulossa merkittävä.

– Varovainen arvio on 100 000 lisäkävijää. Maailmalla lisäystä on tullut enemmänkin, mutta toki on otettava huomioon myös Suomen koko. Meillä on motivoitunut henkilökunta ja pandoja odotetaan innolla, Vainio sanoo. 

Pandoja voi seurata myös livenä

Myös mediakumppani MTV Uutiset on pandoista innoissaan, kertoo vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila.

– Me seuraamme uutisissa pandojen kuulumisia säännöllisesti. Teemme myös seurantadokumenttia koko projektista ja näytämme, kun pandat saapuvat Suomeen ja Ähtäriin. Luvassa on myös pandalivekamera, josta voi seurata heidän elämäänsä ja tekemisiään, Ylä-Anttila lupaa.

MTV Uutiset esittelee Suomeen saapuvat pandat ensi viikon keskiviikkona. Pandoista kertovaa materiaalia nähdään MTV3-kanavalla ja www.mtv.fi-sivustolla.

– Se, että pandat saadaan Suomeen ja Ähtäriin, on harvinaislaatuinen ja hieno juttu. Se on tärkeää ja mielenkiintoista myös siksi, että tämä on osa pandojen suojeluohjelmaa. Me myös tiedämme Ranskan ja Hollannin kokemuksista, että ihmiset ovat kovin kiinnostuneita pandoista. Me pystymme antamaan sellaista näkymää ja sisältöä pandojen elämään, jota ei muuten olisi saatavilla, vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila sanoo. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.