Pamela Anderson, 56, hurmaa jälleen meikittömässä tyylissä – katso kuvat!

Pamela Anderson poseeraa muotibrändin mallistossa meikittä.

Baywatch-tähti ja entinen Playboy-malli Pamela Anderson hurmaa jälleen meikittömässä tyylissä. Viime vuonna muun muassa Pariisin muotiviikoilla täysin meikittömässä lookissa ihastuttanut malli poseeraa nyt Proenza Schouler -muotibrändin kevään 2024 malliston kasvona niin ikään meikittä.

Proenza Schoulerin Instagram-tilille jaetuissa kuvissa 56-vuotias Anderson nähdään punaisessa mekossa sekä valkoisessa housupuvussa. Toisessa muotibrändin somepostauksessa hänen yllään nähdään vaalea neulemekko yhdistettynä mustaan bleiseriin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Andersonin valitsemista Proenza Schoulerin malliksi ylistetään postausten kommenttikentissä.

– Miten upea valinta Proenzalle! yksi hehkuttaa.

– Olen innoissani nähdessäni tämän kampanjan. Hyvä Pamela, hän on niin aito! toinen kirjoittaa.

– Muoti tarvitsee lisää tätä, kolmas kommentoi.

Viime vuonna Andersonin meikittömyys teki vaikutuksen muun muassa näyttelijä Jamie Lee Curtisiin. Hän jakoi Andersonista napattuja kuvia Instagram-tililleen lokakuussa.

– Luonnollinen kauneusvallankumous on virallisesti alkanut! Pamela Anderson keskellä muotiviikkoa niin monien paineiden ja poseerauksien keskellä. Ja tämä nainen ilmestyi ja otti paikkansa pöydässä ilman mitään hänen kasvoillaan. Olen niin vaikuttunut ja tyrmistynyt tästä rohkeudesta ja kapinasta, Lee Curtis kirjoitti tuolloin kuvien yhteyteen. 

Anderson itse kommentoi Pariisin muotiviikkojen meikitöntä lookkiaan Ranskan Voguelle lokakuussa. 

– En tullut Pariisin muotiviikolle ja ajatellut, etten aio käyttää meikkiä. Jokin vain iski minuun pukeutuessani näihin kauniisiin vaatteisiin ja ajattelin, etten halua kilpailla näiden vaatteiden kanssa. En yritä olla huoneen kaunein tyttö, hän kertoi.

Andersonin mukaan meikittömys saa hänet tuntemaan olonsa vapaaksi ja helpottuneeksi.

Lue myös:

    Uusimmat