Pamela Anderson avoimena traumoistaan uudessa muistelmateoksessaan ja dokumentissaan

Baywatch-tähti Pamela Anderson julkaisee muistelmateoksen.

Baywatch-tähti ja entinen Playboy-malli Pamela Anderson, 55, on työstänyt Love, Pamela -muistelmateostaan suurimmaksi osaksi isovanhempiensa entisessä maalaistalossa Vancouver Islandilla lähellä lapsuudenkotiaan.

– Minusta tuntuu, että olen varmasti selvittänyt, kuka en ole elämäni aikana, ja nyt muistan, kuka olen. Ja kuka tuo pieni tyttö oli ennen kuin hänelle tapahtui mitään, Anderson kertoi People-lehdelle.

Muistelmat julkaistaan 31. tammikuuta, eli samana päivänä kuin Andersonista kertova Netflix-dokumentti, Pamela, a Love Story, näkee päivänvalon.

Luottamus aikuisiin sai jo lapsena kovan kolauksen, kun lastenvahti alkoi ahdistella Andersonia.

– Naispuolinen lastenvahti seksualisoi minut hyvin varhain ja pakotti minut leikkimään outoja leikkejä vartalollaan. Hän uhkaili minua olemaan kertomatta kenellekään, Anderson kertasi traumaattisia tapahtumia.

Pamela Anderson jakoi kuvan muistelmateoksensa kannesta Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tuohon aikaan Anderson yritti suojella veljeään.

– En halunnut sen tapahtuvan hänelle, joten tein asioita, jotta hän (lastenvahti) ei koskisi häneen. Ja siinä se kaikki purkautui. Olin hyvin häpeissäni. En kertonut kenellekään. En tiennyt mitä tehdä, Anderson kertoi.

Anderson kertoi pitäneensä suunsa supussa myös muutamaa vuotta myöhemmin, kun noin kymmenen vuotta vanhempi mies raiskasi hänet. Anderson oli tapahtuman aikaan 12–13-vuotias. Anderson ajatteli, että se oli toinen naula hänen arkkuunsa, ja osa hänestä luovutti.

Varttuessaan Anderson muistaa, ettei halunnut katsoa peiliin.

– En koskaan ajatellut olevani kaunis. Ajattelin aina olevani urheilullinen ja hauska. Se palveli epävarmuuksiani, ja luultavasti varhaisen seksualisoitumiseni ja häpeäni takia, en halunnut tuntea sitä. En pitänyt siitä, että minulla oli mitään sellaisia ​​ominaisuuksia, jotka herättivät vääränlaista huomiota, Anderson jatkoi.

Alla olevalta videolta voit katsoa Pamela Andersonista kertovat dokumentin trailerin. Video käynnistyy klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Playboy antoi päätäntävallan omaan kehoon

Muutettuaan 17-vuotiaana omilleen Anderson esiintyi kanadalaisessa olutmainoksessa. Sitten Playboy-aikakauslehdestä soitettiin, ja loppu on historiaa. Playboyn myötä hän ajatteli ottavansa voimansa takaisin seksuaalisena olentona ja naisena.

– Toisaalta olin haavoittuvainen, mutta minusta tuntui myös, miten se voisi olla pahempaa kuin missä olin. Ja jos minulla on valinnanvaraa oman kehoni kanssa, käytän sen. Aion valita itse, Anderson kertoi.

Anderson on varma, että on ihmisiä, jotka kamppailevat aivan kuten hän. Näin ollen hän halusi kirjallaan ja dokumentillaan auttaa. Hänen mielestään, kun joku käskee vaikenemaan, niin juuri silloin on sanottava asiansa. Anderson toivookin, että ihmiset pitävät hänen kirjaansa voimaannuttavana.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja