Palkitulta Cristiano Ronaldolta huima lausunto uransa jatkosta

Tulosruutu: Fifa valitsi Robert Lewandowskin ja Alexia Putellasin vuoden 2021 parhaiksi pelaajiksi.

Tähtipelaaja Cristiano Ronaldo sai erikoispalkinnon maaottelujen maaliennätyksestään Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan gaalassa maanantaina. 36-vuotias portugalilainen aikoo kasvattaa ennätystään vielä vuosien ajan. 

Pääkuvan video: Fifa valitsi Robert Lewandowskin ja Alexia Putellasin vuoden 2021 parhaiksi pelaajiksi. Cristiano Ronaldo pokkasi puolestaan erikoispalkinnon. 

Ronaldo ohitti edellisen listaykkösen, Egyptin Ali Daein viime syyskuussa. Hänellä on nyt kasassa peräti 115 maajoukkuemaalia. 

– Tämä on unelma. Haluan kiittää kaikkia maajoukkuekavereitani viimeisen 20 vuoden ajalta, palkinnon pokannut Ronaldo totesi. 

Helmikuun 5. päivänä 37 vuotta täyttävä Ronaldo vakuutti, että hänellä on edelleen valtavasti motivaatiota harjoitella ja tehdä maaleja. Samalla hän lausui huimia sanoja uransa jatkosta.  

– Jatkan kovaa työntekoa. Rakastan peliä ja minulla on intohimoa. Haluan jatkaa. Toivon, että pystyn pelaamaan vielä 4-5 vuotta. Kyse on mielentilasta. Jos kohtelet kehoasi hyvin, se antaa takaisin, kun tarvitset sitä, maalitykki summasi. 

Nykyisin Manchester Unitedia edustava Ronaldo mahtui myös Fifan Vuoden joukkueeseen. Parhaan pelaajan palkinnon sai Bayern Münchenin Robert Lewandowski ennen PSG:n Lionel Messiä ja Liverpoolin Mohamed Salahia

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat