Mainos

Paljon arvokkaampia kuin täydelliset selfiet – äiti muistuttaa, millaisia kuvia sinun oikeasti kannattaisi ottaa perheestäsi

Täydelliset kuvat eivät ole mitään aitojen ja rakkaudentäyteisten kuvien rinnalla, äiti muistuttaa.

Äiti Kelsey Carder julkaisi Facebookin Love What Matters -sivustolla tekstin, jonka avulla hän haluaa muistuttaa perheitä arkisten asioiden tärkeydestä. Valokuvia ei tulisi ottaa ainoastaan juhlista, vaan myös niistä arjen pienimmistäkin hetkistä, sillä ne merkitsevät eniten.  

Kannustaa isiä tarttumaan rohkeasti kameraan 

Carder kertoo hänen miehensä esitelleen hänelle eräänä iltana kuvaa, jonka hän oli ottanut äidin tietämättä muutama päivä aikaisemmin. Juuri sinä päivänä heidän poikansa oli seurannut äitiään mihin tahansa hän oli mennytkin ja tehnyt kaiken minkä äitikin – mukaan lukien yrittänyt suoristaa hiuksiaan.

– Vaikka tämä kuva ei ole imarteleva, minä rakastan sitä. Sinä voit ottaa miljoonia täydellisiä selfieita, mutta kuvat joita lapsesi tulee arvostamaan kasvettuaan, ovat juuri tämän kaltaisia. Nämä kannattelevat arvokkaita muistoja, äiti toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Äiti osoittaa tekstinsä kaikille isille kannustaen heitä ottamaan enemmän kuvia. Vaihtakaa rooleja, sillä elämäsi rakkaus ja lapsesi äiti on aina se, joka on kameran takana ja yrittää tehdä kaikesta täydellistä. 

– Joten, ota enemmän kuvia hänestä. Hetkistä, jolloin hän on lattialla leikkimässä lastenne kanssa, siivoamassa sotkua keittiössä tai sekoittamassa kylpyvettä. Suunnittelemattomia, mutta täydellisen epätäydellisiä.

Nämä aidot kuvat ovat niitä, jotka tulevat ilahduttamaan teitä ikuisesti.

Lähde: Facebook

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.