Mainos

Paljastuskirja EK:n kulisseista: Mykkänen halusi hankkia asiantuntijoille polkupyöriä ja asentaa aurinkokennoja

Yli 40 vuotta johtajana Etelärannan työnantajapalatsissa toiminutta Lasse Laatusta harmittivat nyt ulkomaankauppaministerinä toimivalta Kai Mykkäseltä saamansa neuvot.

Lasse Laatunen antoi kesällä 2013 Ylen tv-uutisille vastentahtoisesti haastattelun  työllisyys- ja kasvusopimukseen kaavailluista kriisilausekkeista.

Aikataulusyistä Laatusta haastateltiin lauantaipäivänä Lappeenrannassa golf-kentällä golf-asussa.

Haastattelun nähtyään vastikään Etelärantaan Venäjä-asiantuntijaksi tullut Kai Mykkänen viestitti Laatuselle, että oli harkitsematonta antaa haastattelu golfkentältä. Mykkänen halusi muuttaa EK:n julkisuuskuvaa.

Lasse Laatunen pitää Mykkäsen suurimpana saavutuksena kahvimukien käytön kieltämistä.

Kai Mykkänen halusi, että EK hankkisi asiantuntijoidensa käyttöön kymmenen polkupyörää, joilla liikuttaisiin kaupungilla. Mykkäsen hanke oli myös aurinkokennojen asentaminen Eteläranta 10:n katolle. Nämä hankkeet eivät ole ainakaan toistaiseksi toteutuneet.

Lasse Laatunen julkistaa tänään yhdessä Arto Niemisen kanssa kirjoittamansa työmarkkina-muistelmansa ”Kolmikannan kulisseissa”.

Kokoomuslainen Mykkänen valittiin Eteläranta-uransa jälkeen nopeasti eduskuntaan ja toimii nyt ulkomaankauppaministerinä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.