Paljastuksia seuraavasta Laulu rakkaudelle -jaksosta! Eppu Normaalin Martti Syrjä saa kokea yllätyshetken Kotiteollisuuden Jouni Hynyseltä

Eppu Normaalin Martti Syrjä saa kokea yllätyshetken Kotiteollisuuden Jouni Hynyseltä 1:31
Eppu Normaalin Martti Syrjä saa kokea yllätyshetken Kotiteollisuuden Jouni Hynyseltä.

Martti Syrjä tulee yllätetyksi Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

Eppu Normaali -yhtyeen keulahahmo Martti Syrjä saa istahtaa valkoiseen penkkiin yllätettäväksi Laulu rakkaudelle -ohjelmassa. Yllättäjänä nähdään Kotiteollisuus-bändin Jouni Hynynen, jolle niin Syrjä kuin myös koko Eppu Normaali -yhtye on ollut merkittävä musiikillinen tekijä jo lapsesta saakka.

– Ei minulla ole Marttiin oikeastaan mitään suhdetta. Me olemme kyllä tavanneet, mutta ei tunneta. Olin 13-vuotias, kun kuulin Eppu Normaalia ensimmäistä kertaa ja tajusin, että tällaista rock-musiikkia voi tehdä myös suomeksikin. Kun me ensimmäistä kertaa satuttiin samoille festareille, niin minun oli pakko käydä vähän kumartamassa heille. He tuskin silloin tiesivätkään kuka minä olen ja en tiedä tietävätkö he vieläkään, Hynynen nauraa.

Syrjä kertoo, ettei normaalisti suostu televisioesiintymisiin, joihin häntä pyydetään mukaan. 

– Haluni pyrkiä julkisuuteen on nolla, Syrjä paljastaa.

Syrjä istuu odottavana tuolissa ja naurahtaa iloisena, kun näkee Jouni Hynysen lavalla esiintymässä. Hynynen esittää Syrjälle Eppu Normaalin kappaleen Lensin matalalla.

Katso yllä olevalta videolta, miten Hynynen kommentoi esiintymistään ilman Kotiteollisuus-bändiä!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla. Katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat