Vain elämää -ohjelman aiemmin lytännyt Jouni Hynynen kommentoi mielenmuutostaan: "Myin sieluni"

Rokkarin etätyöt – sohvalla muusikko Jouni Hynynen 8:37
Jouni Hynynen kertoi vuonna 2021, kuinka koronarajoitukset vaikuttivat yhtyeen keikkakesään.

Jouni Hynynen on aiemmin vuonna 2019 kieltäytynyt Vain elämää -ohjelmasta. Nyt Kotiteollisuus-yhtyeen nokkamies on kuitenkin lähdössä mukaan uudelle kaudelle.

Kotiteollisuus-yhtyeen nokkamies Jouni Hynynen nähdään tulevalla Vain elämää -kaudella. Hynynen on aiemmin vuonna 2019 kieltäytynyt ohjelmaan osallistumisesta, vaikka häntä ohjelmaan pyydettiin.

Hän kertoi vuonna 2020 Ylen haastattelussa, että hän kävi jopa neuvottelupöydässä asti ja katsoi sarjan uusintoja. Kuukauden miettimisajan jälkeen hän tuli siihen tulokseen, että ei lähde mukaan ohjelmaan. 

– Minulle tuli ällö olo siitä. Ajattelin, että en pysty menemään tuonne. Myöskään se mukana ollut porukka ei tuntunut oikealta, Hynynen kertoi Ylelle. 

Nyt neljä vuotta myöhemmin Hynynen on kuitenkin muuttanut mielensä ja lähtee pian ohjelman kuvauksiin. 

– Meitsi lähtee sinne Vain elämää -hommaan. Myin sieluni. Nyt tuntuu ensimmäistä kertaa näissä musahommissa siltä, että iskä lähtee töihin. Puhelin on kiinni seuraavat pari viikkoa eli palataan asiaan… ehkä, Hynynen kertoo videolla. 

Instagram-videon kommentteihin on ilmaantunut ihmettelyjä siitä, mikä sai Hynysen pyörtymään päätöksensä. Toisaalta Hynynen on saanut myös kiitosta rohkeasta päätöksestään. 

– Voi Jouni, minkä menit tekemään, eräs kommentoi. 

– Hienoa! Vi**ttaa vaan, kun tämän jälkeen jokainen kukkahattutätikin alkaa käymään teidän keikoilla, kun KT:n suosio räjähtää käsiin, ja me vanhat fanit emme mahdu joka kuppilaan enää eturiviin, toinen kommentoi. 

– Kerrankin jotain mitä odottaa! Rohkea veto. 

Vain elämää -kuvauksiin vanhoina konkareina lähtevät Anna Puu, Ellinoora, Robin Packalenja Virve Rosti, ensikertalaisina musiikkileirille suuntaavat A.W. Yrjänä, Jouni Hynynen, Janna ja Gasellit-yhtyeestä tuttu Hätä-Miikka.

Lue myös:

    Uusimmat