Ex-tennistähti Jarkko Nieminen äimistyi täysin – lempibändi esitti show`n juuri hänelle yllättävän solistin kera: ”Se oli absurdi tilanne”

Apocalyptica ja Ismo Alanko yllättivät häkeltyneen Jarkko Niemisen 5:23
Apocalyptica ja Ismo Alanko yllättivät häkeltyneen Jarkko Niemisen

Jarkko Nieminen oli ”puulla päähän lyötynä” kun tajusi, kuka hänet yllätti Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelmassa.

Ex-tennistähti Jarkko Nieminen sai kokea sen, mitä moni fani toivoisi: hän sai suosikkiesiintyjiltään show`n, joka oli osoitettu ainoastaan hänelle.

Apocalyptica ja Ismo Alanko yllättivät tennistähden Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelmassa.

– Se oli hyvin outo ja absurdi tilanne. Olin ensisijaisesti otettu, että tällainen yllätys minulle järjestetään. Saan istua siinä ja joku esiintyy minulle. Homman kruunasi se, kun vieläpä juuri he tulivat ja tällaisella versiolla. Olen vieläkin puulla päähän lyötynä, se oli parasta ikinä, Nieminen kertoi MTV Uutisille kuvausten päätteeksi.

Myös esiintyjille hetki oli hieno kokemus.

– Harvoin saa jollekin tietylle vetää kappaletta. Tuntui, että lauloin sitä Jarkon nuoremmalle versiolle. Biisithän ovat kuin aikakone, niillä pääsee helposti johonkin tiettyyn hetkeen, Ismo Alanko totesi.

Ilta oli yllätyksellinen myös siinä mielessä, että Apocalyptica ja Ismo Alanko tekivät yhteistyötä.

– Juuri tuossa muistelimme, kuinka jo 90-luvun lopussa hahmottelimme jotain yhteistä tekemistä. Nyt tämä tuli sitten tällaiseen sopivaan kohtaan tämä idea. Yllätys toimi hyvänä motivaattorina, Eicca Toppinen kertoi.

– Ja onhan meillä yhteinen treenikämppä Ismon kanssa, vaikkei siellä samaan aikaan ollakaan.

Katso esitys yllä olevalta videolta!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma 13. helmikuuta kello 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat