Paljastuksia Salkkareiden syksyn avausjaksosta! Rakastavaiset jättävät toiselleen kipeät hyvästit

0:40
Syksyn avausjaksossa Viola saa kuulla, että Mira on muuttamassa pois Helsingistä.

Suomen pitkäikäisin päivittäisdraama, rakastettu Salatut elämät palaa kesätauoltaan suurempana kuin koskaan! Varo juonipaljastuksia!

Maanantaina 23.8. alkavalla viikolla MTV3 esittää Salkkareista ekstrapitkiä jaksoja kello 19.30–21. Kunkin päivän jakso on katsottavissa mtv-palvelussa jo vuorokauden vaihduttua. Tuttuun 19.30–20 esitysaikaan palataan jälleen maanantaina 30.8.

Ennen kesätaukoa sarjassa jäätiin jännittämään, mitä käy koomaan vaivutetulle, yliajossa vakavasti loukkaantuneelle Matiakselle (Elmeri Ylä-Rautio), ja mihin johtaa Mikin (Konsta Hietanen) ja Marikan (Susanna Laine) vaihtama suudelma? Entä onko vanhan suhteen lämmittäminen uudelleen tosirakkautta vai silkkaa hulluutta, ja ottavatko Viola (Vivi Wahlström) ja Mira (Olga Heikkala) siitä selvää? 

Kauden ensimmäisessä jaksossa Viola odottaa rakkaudentunnustusta Miralta, mutta saa sen sijaan kuulla järkytyksekseen, että Mira on muuttamassa pois Helsingistä.

Mira ja Viola hyvästelevät haikeissa tunnelmissa. Mira pitää lähtöään oikeana ratkaisuna. Viola sen sijaan tajuaa, mitä on menettämässä ja päättää puhua Miran kanssa. Viola juoksee ratikkaan. Ehtiikö Viola saada Miran kiinni ennen kun tämä ehtii lähteä?

Videolla selviää, ehtiikö Viola kääntää Miran pään!

C Moressa syksyn jaksot alkavat jo perjantaina 6.8., jolloin julkaistaan syksyn ensimmäinen jakso. Seuraava jakso julkaistaan siitä viikon päästä, 13.8. Perjantaina 20.8. julkaistaan neljä ja maanantaina 23.8. peräti yhdeksän jaksoa. C Moressa esitettävät jaksot ovat normaalin mittaisia.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 ma 23.8. alkaen mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Erikoispitkät jaksot maanantaista perjantaihin 23.-27.8.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja