Paljastuksia prinsessa Beatricen salahäistä – äideillä erityinen rooli juhlissa

1:24
Video: Prinsessa Beatricen häistä julkistettiin uusia kuvia – hääkimppu laskettiin tuntemattoman sotilaan haudalle

Lähipiiristä paljastetaan People-lehdelle parin äitien lausuneen runot kuninkaallisissa häissä. 

Britannian prinsessa Beatrice yllätti kaikki 17. heinäkuuta avioitumalla kaikessa hiljaisuudessa sulhasensa Edoardo Mapelli Mozzin kanssa.

Prinsessan häistä on tihkunut tietoa julkisuuteen viime viikkojen ajan. Ihastusta on herättänyt etenkin se, että Beatrice oli valinnut ylleen kuningatar Elisabetin vintage-mekon ja lisäksi kuningatar oli antanut lapsenlapselleen tämän hääpäiväksi saman tiaran, jota hän itse käytti omana hääpäivänään vuonna 1947.

Kuningatar Elisabet ja prinssi Philip olivatkin luonnollisesti myös häävieraiden joukossa. Paikalla oli lehtitietojen mukaan kaikkiaan noin 20 ihmistä.

People-lehden mukaan häissä noudatettiin valtion ohjeistuksia, eikä virsiä laulettu. Morsiamen ja sulhasen äideillä oli kuitenkin erityinen rooli. Yorkin herttuatar Sarah “Fergie” Ferguson ja Nikki Williams-Ellis lausuivat intiimissä hääjuhlassa parin suosikkirunot.

Häissä kuultiin William Shakespearen Sonetti 116 sekä E.E. Cummingsin I Carry Your Heart with Me. Tuore aviomies jakoi Cummingsin runon myös omalla Instagram-tilillään.

Seremonian jälkeen pari järjesti ulkojuhlat prinssi Andrew'n ja Sarah Fergusonin tiluksilla. 

Paikalla oli hiukan enemmän ihmisiä kuin häissä, mutta juhlat olivat silti todella pienet ja intiimit. 

Alun perin prinsessa Beatricen häät oli tarkoitus järjestää Lontoossa 29. toukokuuta, mutta koronavirus sotki suunnitelmat.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja