Mainos

Meghan Marklella on kaksi hääpukua: "Hänen tyylinsä on paljon särmikkäämpi kuin Catherinella"

2:41

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen kuninkaallisia häitä juhlitaan toukokuussa.

Videolla artikkelin yläosassa prinssi Harry ja Meghan Markle kertovat kihlauksestaan. 

Englannin prinssi Harry ja Meghan Markle sanovat tahdon lauantaina 19. toukokuuta. Kuninkaallisia häitä seurataan ympäri maailman ja yksi suurimmista kiinnostuksen kohteista on se, mitä Marklella on yllään.

Vanity Fairin lähteiden mukaan Marklella on suurta päivää varten kaksi asua. Ensimmäinen ja perinteisempi asu nähdään entisen näyttelijän yllä vihkiseremoniassa. Seremonian jälkeen on aika vaihtaa vapaalle. 

– Suunnitelma on se, että hän vaihtaa asua seremonian jälkeen. Näin hän voi vapaasti juhlia asussa, joka on täynnä glamouria ilman rajoituksia. Meghan ei malta odottaa sitä, että hän pääsee yllättämään kaikki, etenkin Harryn, lähde kertoo.

Perinteisesti kuninkaallisissa häissä morsiamen puvussa on pitkät hihat. Vanity Fairin mukaan sellaiset nähdään myös Marklen puvussa.

– Itse hääpuku on perinteinen ja elegantti. Pitsistä ja hihoista on ollut puhetta. Meghan on osallistunut tiiviisti suunnitteluun, ja suunnittelija on luvannut olla hiiskumatta sanaakaan asiasta ulkopuolisille.

Tähdille hääpukuja suunnitellut Caroline Castigliano arvioi, että pukujen osalta häät noudattavat samaa kaavaa, kuin prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen häät. Myös Catherinella oli kaksi asua, mutta huomattavasti perinteisempi tyyli kuin Meghanilla.

– Nämä häät ovat yksi vuoden suurimmista tapahtumista, miksei sitä juhlisi niin monella upealla mekolla kuin mahdollista, Castigliano toteaa.

– Meghanin tyylissä on kuitenkin huomattavasti enemmän särmää kuin Catherinella. Luulen, että Meghan valitsee perinteisen hääpuvun pienellä twistillä. Pitää muistaa se, että Harryn ja Meghanin hääkuvia katsellaan ja muistellaan vielä satojen vuosien päästäkin ja niillä on oma roolinsa historiassa. Asun valinnassa täytyy huomioida se, että se kestää aikaa. Uskon, että puku on muodikas, mutta myös klassinen ja kestää aikaa.

Kuka suunnittelee hääpuvun?

Vaikka puvun suunnittelija on salaisuus, Britannian lehdistössä sitä arvuutellaan kilpaa. Tällä hetkellä perinteistä brittiläistä muotitalo Burberryä pidetään todennäköisimpänä suunnittelijana. Markle on Burberry-fani ja DailyMailin mukaan hän on pitänyt palaveria muotitalon johdon kanssa.

Burberry olisi suorastaan patrioottinen valinta, etenkin kun sen luova johtaja Christopher Bailey jättää talon vuoden lopussa. Valintaa puoltaa myös se, että Marklen hyvä ystävä Isabel May työskenteli muotitalon viestintäpäällikkönä.

– Izzy ja Meghan ovat erittäin läheisiä, ja Izzy on auttanut Meghania kulissien takana, kaksikon yhteinen ystävä paljastaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.