Meghan Markle tekee feministisen kannanoton hääpäivänään – kävelee osan matkasta alttarille yksin

Meghan Markle - Hollywoodista hoviin 7:15

Meghan Markle kävelee hääpäivänään suuren osan matkasta alttarille yksin. 

VIDEO: Meghan Markle – Hollywoodista hoviin

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen kuninkaallisia häitä vietetään lauantaina 19. toukokuuta. CNN:n mukaan Markle tulee tekemään feministisen kannanoton häissään, sillä hän kävelee osan matkasta alttarille yksin. 

Perjantaina 18. toukokuuta Kensingtonin palatsi tiedotti, että Markle oli pyytänyt tulevan aviomiehensä isää prinssi Charlesia saattamaan hänet alttarille. Ele on hyvin ennennäkemätön kuninkaalliselle morsiamelle. 

Markle tulee kävelemään yksin alttarille johtavaa käytävää pitkin, kunnes hän kohtaa papiston jäsenen. Ensimmäisessä kävelyosuudessa häntä saattavat ainoastaan morsiusneidot sekä sulhaspojat, kirkon edustajan kävellessä hänen edellään.

Prinssi Charles on Marklea vastassa kirkon osiossa, jossa kuninkaalliset vieraat istuvat. Charles saattaa Marklen alttarille. 

Charles ei kuitenkaan luovuta Marklea prinssi Harrylle tyypilliseen tapaan, vaan seisoo taka-alalla Marklen kohdatessa Harryn.

CNN:n mukaan Markle kehitti toimintasuunnitelman itse. Marklen suunnitelman mukaan alunperinkin oli tarkoitus, että hän kävelee ensimmäisen osuuden yksin ja tapaa isänsä Thomas Marklen kirkkokäytävän varrella.

Thomas Markle perui tulonsa häihin maanantaina 14. huhtikuuta vedoten terveyssyihin. Hiljattain tuli ilmi hänen tehneen yhteistyötä paparazzin kanssa lavastettuja kuvia varten.

Kukaan kuninkaallinen morsian Iso-Britannian historiassa ei ole koskaan kävellyt alttaria kohti yksin. Marklen päätös osoittaa hänen olevan vahva, itsenäinen nainen joka on valmis haastamaan kuninkaallisia käytäntöjä. 

Häistä lähetetään suomeksi selostettu suora lähetys AVAlla ja Katsomossa lauantaina 19.5. klo 13-16:30. MTV.fi seuraa häitä koko päivän!


Lue myös:

    Uusimmat