Mainos

Paljastuiko varkaan 30 vuotta vanha piilo? Jannen lompakko putosi ilmastointiputkesta työmiehen syliin

Kadonneiden ja rakennustyömailta löydettyjen lompakkojen saaga jatkuu. Ensin vuosia sitten kadonneita lompsuja löytyi Helsingistä Olympiastadionin rempan alta, nyt uusin löytö tehtiin Tampereella.

Onko nimesi Janne J. Mäkelä ja oletko kadottanut harmaan nahkalompakkosi vuoden 1987 tietämillä?

Jos tärppäsi, voit tiedustella lompakkoasi Tampereen Raitiotieallianssin toimistolta. Saat sen omaksesi, jos tietosi täsmäävät kadonneesta lompsasta löydetyn ajokortin tietoihin.

– Tässä se on minun vierelläni. Oikeaa Jannea ei vielä ole löytynyt, mutta kolmeen olemme Facebookin kautta olleet yhteydessä, kertoo Raitiotieallianssin tiedottaja Eija Jokinen.

Onko katoamisessa ollut voro asialla?

Lompakon löysi eilen Tampereen Pirkankadun raitiotietyömaalta Olli Inkiläinen, kun se työn lomassa putosi ilmanvaihtoputkesta syliin.

– Merkit viittaisivat siihen, että lompakon katoamisessa on ollut varas asialla. Miksi Janne itse piilottaisi lompakkonsa ilmanvaihtoputkeen? tiedottaja Eija Jokinen miettii.

Teoriaa puoltaa myös se, että rahaa lompakosta ei löytynyt, mutta ajokortti, kalenteri ja armeijan litterat ovat tallella.

Jokisen mukaan nyt löytynyt lompakko on laatuaan ensimmäinen: muita kadonneita kukkaroita raitiotietyömaalta ei ole löytynyt. Ensimmäinen rakennustöiden alta löydetty ja vuosia sitten kadonnut lompakko uusin löytö ei kuitenkaan ole.

MTV Uutiset kertoi elokuussa kahdesta Helsingin Olympiastadionin rakennustyömaalta löydetystä lompakosta. Kumpikin tarina päättyi onnellisesti, kun lompakot ja omistajat löysivät toisensa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.