Video: Paleface PKN-torijuhlassa: Kari Aalto on supertähti!

Räppäri Paleface osallistui Suomen euroviisuedustaja Pertti Kurikan Nimipäivien kunniaksi järjestettyyn epäviralliseen torijuhlaan.

Paleface ja PKN ovat tuttuja jo vuosien takaa.

– Olen tuntenut kaverit jo muutamia vuosia. Etenkin laulaja Kari Aalto on hyvä kaveri omien Kallion-vuosien ajalta, Paleface kertoi MTV.fin suorassa lähetyksessä.

– Kari on kansainvälinen supertähti! Hän on mainio hahmo, joka kohtaa ihmiset ilman ennakkoluuloja, kuten meidän kaikkien pitäisi. Arvostan hänen suorapuheisuuttaan. Hyvä jäbä, räppäri kiteytti.

Paleface kertoi seuranneensa euroviisumeininkiä mielenkiinnolla.

– Luulen, että PKN on muuttanut ihmisten suhtautumista viisuihin. Ihmiset, jotka eivät yleensä seuraa euroviisuja, ovat nyt seuranneet.

Viime syksynä kehuja keränneen Luova tuho -albumin julkaissut hiphop-tähti ei halunnut lähteä miettimään syitä PKN:n tippumiseen finaalista.

– Ajattelisin ennemmin kaikkia positiivisia asioita, joita PKN on saanut esille. He ovat tehneet järjettömän ison duunin ihmisoikeuksien ja vammaistyön eteen. Se on vähintäänkin aplodien arvoinen asia, Paleface kehuu.

– Tietyllä tapaa on irvokasta, että Suomi ei ole ratifioinut YK:n vammaislakia ja samaan aikaan Pertti Kurikan Nimipäivät edustaa maatamme euroviisuissa. Toivottavasti nämä monet vammaistyötä koskevat kuumat perunat nousevat nyt esiin.

Katso video torijuhlasta kokonaisuudessaan:

Lue myös:

    Uusimmat