Palavasti Maajussille morsian -ohjelman kuvauksissa rakastuneet Miia ja Kimmo eroavat

2:23
Maajussi-Miia ja Kimmo hehkuivat vuosi sitten kesän päätteeksi rakkauden onnea.

Maajussille morsian -ohjelmassa viime kaudella toisiinsa rakastuneet Miia ja Kimmo ovat päätyneet eroon. 

Maajussille morsian -ohjelman kuvauksissa viime kaudella palavasti rakastuneet Miia ja Kimmo ovat päätyneet eroon. Asian vahvisti MTV Uutisille Miia, joka oli ohjelmassa mukana yhtenä maajussina. Miian ja Kimmon erosta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti

Hänen mukaansa pääsyynä eroon oli kaksikon liika samankaltaisuus tietyissä asioissa. Eroon ei kuitenkaan liity draamaa ja kaksikko on yhä hyvissä väleissä. 

Kimmo muutti viime syksynä ohjelman kuvausten jälkeen Miian luokse Kuusamoon ja löysi töitä sähkömiehenä. MTV Uutiset haastatteli Miia joulukuussa ja tuolloin hän kertoi, että Kimmo on viihtynyt sekä uusissa töissään että uudessa kodissaan erityisen hyvin.

Joka toisen viikonlopun Kimmo vietti Jyväskylässä lastensa kanssa.

Vielä joulukuussa Miia kertoi, että suhteessa Kimmon kanssa ei ole ilmennyt kummempia yllätyksiä, vaan kaikki on soljunut luonnollisesti ja rauhallisesti yhteisessä arjessa.

– Nyt voi olla vaan, ei tarvitse jännittää toisen seurassa mitään. Jos on vaikka paha päiväkin, että kaikki ärsyttää, niin voi kiukutella ihan vapaasti. Ja sitten toisena päivänä on taas parempi. Voi olla ihan niin oma itsensä kuin vaan pystyy, Miia sanoi tuolloin.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja