Pakaraimplantit 17-vuotiaana, lukuisia kauneusoperaatioita – suomalainen Crista kertoo miksi

2:14

Mikä saa nuoren naisen haaveilemaan oman vartalon muokkaamisesta?

Keravalainen Crista Jaatinen kertoo haaveilleensa pakaraimplanteista 16-vuotiaasta lähtien. Haaveensa hän toteutti 17-vuotiaana hankkiessaan itselleen pakaraimplantit Liettuassa. 

Takapuoleen kohdistuneen, ja lopulta pieleen menneen operaation lisäksi naiselle on tehty rasvansiirto vatsasta reisiin, ja lisäksi nainen käy täyttämässä huuliaan säännöllisesti.

Operaatioiden syy ei ole tyytymättömyys omaan ulkonäköön

– Kun aloin täyttämään huulia, tykästyin siihen ihan valtavasti! En osaisi kuvitella, että huulet menisivät tästä siihen, mitä ne olivat ennen kuin niitä aloin täyttämään, Jaatinen kertoo.

Vaikka naisen ulkonäkö on muuttunut paljon viime vuosien aikana, Jaatinen kertoo, ettei ole päätynyt operaatioihin siksi, että olisi ollut tyytymätön omaan ulkonäköönsä. Vaikka tyytymättömyyttä omaa ulkonäköä kohtaan ei ollutkaan, nainen kertoo operaatioiden kohottaneen hänen itsetuntoaan huomattavasti. 

Miten vanhemmat suhtautuivat nuoren naisen päätökseen pakaraimplanttien ottamisesta? Näiden kysymysten lisäksi videolta selviää, mitä kauneus nuorelle, alusvaatemallina työskentelevälle naiselle oikein merkitsee?

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja