Mainos

Painonpudotus jätti naisen vartaloon hurjan määrän ylimääräistä ihoa – näytti "sulaneelta kynttilältä"

Yli 170 kiloa painanut äiti on matkalla kohti unelmiensa vartaloa. Hurja painonpudotus on jättänyt naisen vartaloon suuren määrän ylimääräistä ihoa, joka saa hänet näyttämään omien sanojensa mukaan sulaneelta kynttilältä. 

Celia Shoderia, 32, on kiusattu lapsuudesta lähtien suuren kokonsa vuoksi. Ilkeä nimittely jätti naiseen syvät arvet, joita hän yritti myöhemmin paikata tunnesyömisellä. Epävarma nainen sulkeutui omiin oloihinsa, sillä hän pelkäsi julkisilla paikoilla liikkumista tuijotusten ja nimittelyn pelossa. 

Lukemattomien epäonnistuneiden dieettien jälkeen Shoder hakeutui mahalaukun ohitusleikkaukseen 170 kilon painoisena. Hän teki päätöksen itsensä, mutta myös tyttärensä vuoksi. 

– Pelko siitä, että pikkutyttöni tulisi joku päivä koulusta kotiin itkien, koska häntä oli kiusattu lihavan äitinsä vuoksi, kosketti minua ja sai minut toimimaan.

Ylimääräinen iho esti nauttimasta elämästä

Leikkauksen avulla nainen laihtui kymmeniä kiloa, mutta hurja painonpudotus toi mukanaan myös uusia ongelmia. Pudonneet kilot jättivät naisen vartaloon uskomattoman määrän löysää ihoa, joka vaikeutti naisen sopeutumista uuteen olemukseensa.

– Jouduin ostamaan kaksi kokoa suurempia vaatteita, jotta sain kaiken ihoni niiden sisään, Shoder kertoo.

Poimuttunut iho vaikeutti lisäksi liikkumista ja aiheutti vartaloon toistuvia infektioita tehden naisen elämästä onnetonta.

Kolme kuukautta sitten ylimääräinen iho leikattiin, ja ennen reilusta ylipainosta kärsineen naisen paino putosi nykyiseen 70 kiloon. Ensimmäistä kertaa elämässään hän on tyytyväinen omaan vartaloonsa.

– Nyt kun katson peilistä pidän näkemästäni ensimmäistä kertaa elämässä. Ennen välttelin peilejä enkä katsonut itseäni koskaan, nykyisin on päinvastoin ja tunnen oloni mahtavaksi, sata kiloa painoaan pudottanut nainen kertoo.

Muodonmuutos on muuttanut ulkonäön lisäksi naisen suhtautumista ruokaan. Entinen pikaruokien suurkuluttaja kertoo juustokakun olleen ennen hänen lempijälkiruokiaan, mutta nykyisin se ja lähes kaikki pikaruoat maistuvat hänen mielestään pahoilta.

– Tuntuu epätodelliselta että asia, jota olen miettinyt koko elämäni ajan, on nyt totta, Shoder toteaa.

***

9:18

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.