Paino-ongelmat aiheuttavat seurapiirineidolle kriisin: En ole onnellinen, kun mieheni ovat lihavia!

Seurapiirineito pakottaa sekä miehensä että koiransa dieetille.

OC:n täydelliset naiset -jaksossa Gretchen saa tarpeekseen Sladen ja koiriensa liikakiloista. Hän päättää puuttua ongelmaan.

– Minulla ja ex-miehelläni on koirien yhteishuoltajuus. Kun ne menevät hänen talolleen, ne ovat laihoja. Kun ne palaavat, ne ovat lihavia. Ilman poikkeuksia, joka kerta, Gretchen kuvailee koirien terveystilannetta.

Gretchenin mielestä hänen elämänsä miehet ovat turhan tanakoita.

Minäkö lihava?

Gretchenin mies yrittää piristää tilannetta kertomalla, että koirat ovat kuitenkin onnellisia. Gretchen ei hyväksy selitystä.

– Vain sillä on väliä, että minä olen onnellinen, enkä ole onnellinen, kun mieheni ovat lihavia!

Gretchenin mukaan ex-mies ruokkii koirat liiankin hyvin, ja nykyinen mies Slade muonittaa itsensä samaan tapaan. Ainoastaan Gretchen itse on omien sanojensamukaan säilynyt laihana, ja hän pakottaakin miehensä vaa'alle tarkistaakseen tämän painon.

– On turhauttavaa, kun Slade ei tee mitään ylipainolleen, Gretchen toteaa.

Vaa'alla käyminen aiheuttaa parin välille sanaharkan, joka jatkuu myöhemmin puistossa treenisession jälkeen: Slade on kyllästynyt siihen, että Gretchen antaa hänelle lihavuuteen viittaavia lempinimiä, ja käyttää niitä myös julkisesti…

Sanaharkkaa puistossa.

Jaksossa Vicky ja Donn pohtivat suhdettaan, ja Tamra päättää tarttua härkää sarvista ja selvittää välinsä Alexisin kanssa.

AVAlla klo 22.30.

Katso edellinen jakso!


AVA/Maria Aarnio

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja