Mainos

Kummasta kuvasta pidät enemmän? Netin ”kuuma äiti” suomii kehon rakastamiseen kannustavia viestejä

Fitness-kuvallaan naisia hermostuttanut Maria Kang on taas otsikoissa: hän jakoi Facebookissa kuvan, jossa verrataan häntä ja australialaista, kehopositiivisuutta korostavaa naista.

Aiemmin fitness-äiti Maria Kangin perhekuva sai aikaan valtavan kohun. Kuvassa kolmen pienen lapsen äiti esittelee täydellistä vartaloaan vain 8 kuukautta viimeisimmän synnytyksensä jälkeen. Kuvatekstissä hän kysyi: ”Mikä on sinun tekosyysi?”

Nyt Kang on taas otsikoissa: hän jakoi Facebookissa kuvan, jossa verrataan häntä ja australialaista Taryn Brumfittia. Brumfitt on aiemmin kertonut pitävänsä raskaudenjälkeisestä vartalostaan enemmän kuin aiemmasta sixpackistaan. Hän peräänkuuluttaa oman kehon hyväksymistä sellaisena, kuin se on. Kuvien ohessa Kang toteaakin, että siinä, missä Brumfitt haluaa naisten syleilevän vartaloitaan, Kang itse haluaa kehittää niitä.

Kangin mukaan vuosien varrella hänen jokainen projektinsa on saanut osakseen jonkinlaista kommentointia Brumfittin taholta.

Kangin nyt jakama kuva on eräs Brumfittin ”kommenteista”:

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Kang:

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Brumfitt:

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Nyt Kang on katsonut Brumfittin uuden, oman kehon arvostamiseen keskittyvän dokumentin. Hän päätti avata suunsa naisten erimielisyyksistä "kaikkien näiden vuosien jälkeen".

– Taryn, kerrot usein uudelleen kokemuksistasi fitness-kisoissa kisaamisesta, kun treenasit pitkiä aikoja, söit tylsiä dieettiruokia ja käytit kovin vähän aikaa lastesi kanssa. Tämä laukaisi suositun ”ennen-jälkeen”-kuvan monissa julkaisuissasi (kuvista jälkimmäisessä painosi on noussut). Olen todella sitä mieltä, että sinulla oli huono valmentaja ja koit kaikki väärät tavat laihduttaa ja treenata – se ei merkitse, että sinun pitäisi vihata terveysteollisuutta ja tuomita ihmiset sen sisällä (kuten minut). Toisin sanoen, älä vihaa minua, vihaa valmentajaasi, Kang kirjoittaa.

Kangin mukaan on väärin ajatella, että saadakseen samanlaisen vartalon kuin hänellä itsellään on täytyisi luopua kaikesta rakastamastaan, treenata itsekkäästi ja pakkomielteisesti sekä nipistää aikaa perheeltä. Kangin mukaan Brumtiff vihjaa kaikkien fitness-naisten olevan "narsistisia".

– Ero on siinä, että uskon vahvasti siihen, ettei ongelmaa voi korjata, jos ei tiedosta, että ongelma on olemassa. Elämme ajassa, jossa olemme normalisoineet ongelman. Kyllä, sinun täytyy rakastaa ja syleillä kehoasi, mutta ei olla omahyväinen sen suhteen. Keskity terveyteen ja syleile sitä, miten se näyttäytyy fyysisellä tasolla hyvän syömisen ja liikunnan kautta, Kang pohtii.

– Meillä on samantapaiset, mutta erilaiset näkemykset.  Uskon, että jokaisen tulee rakastaa kehoaan ja siksi hoitaa sitä laadukkaan ruoan ja liikkeen avulla.

Kang on saanut ueita kannustavia kommentteja. Niissä todetaan, etteivät itsensä rakastaminen ja kehon parantaminen sulje toisiaan pois, ja että ihmisillä on tapana tukea tekosyitä, joiden vuoksi he päätyvät ylipainoisiksi ja diabeetikoiksi.


Lähde: Yahoo.com

***

0:45

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.