Mainos

Painajaismainen hautajaisreissu: Pyörätuolilla liikkuva nainen hylättiin lentokentälle yöksi – oli sonnustautunut hautajaisasuun

2:08

Lentokentän työntekijät jättivät pyörätuolilla liikkuvan naisen yöksi kentälle, kun hänen lentonsa peruuntui, kertoo Newsweek.

Video: Helsinki-Vantaan lentoasema laajenee. 

67-vuotias pyörätuolilla liikkuva Olimpia Warsaw joutui viettämään yön lentokentällä. Warsaw oli lentämässä ex-miehensä hautajaisista takaisin kotiin Detroitiin.

Kotimatka kuitenkin pysähtyi Chicagon lentokentälle lennon peruuntuessa. Nainen oli sonnustautunut jo valmiiksi hautajaisasuun. 

Warsawin poika saattoi äitinsä lentokentän portille saakka. Hän jopa varmisti portilta, että lento todella on lähdössä ajallaan. Portilla ollut virkailija vahvisti pojalle, että lento on ajoissa ja lupasi pitää huolta pyörätuolilla liikkuvasta äidistä. Toisin kuitenkin kävi. 

Toinen matkustaja auttoi vessaan

Kun tieto lennon peruuntumisesta tuli julki, lentoyhtiö tarjosi naiselle hotellihuonetta. Parkinsonin tautia ja diabetestä sairastava Warsaw ei kyennyt pääsemään hotellihuoneeseen ilman apua, ja vahtimestarin lähdettyä jäi yksin lentokentälle. 

Video: Helsinki-Vantaan lentoasema laajenee.

Warsawin perheenjäsen kertoo, että satunnainen matkustaja oli auttanut naisen vessaan.

Aiempikaan lentomatka ei ollut mennyt aivan putkeen, sillä hautajaisiin mennessä naisen laukku hävitettiin. Tästä syystä Warsaw joutui ostamaan uudet vaatteet hautajaisia varten.

Omaiset huolestuivat

Warsawin omaiset huolestuivat, kun hän ei saapunutkaan sovitusti Detroitiin. 

Perhe otti yhteyttä lentoyhtiöön, josta kerrottiin, että he todella olivat kadottaneet Warsawin. Tuntien päästä turvamiehet jäljittivät naisen. 

American Airlines -lentoyhtiö pahoittelee tapahtunutta. Heidän mukaansa tapahtuma ei edusta sitä tasoa, mihin he pyrkivät asiakaspalvelussa. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja