Mainos

Päijät-Hämeessä nettikauppoja

Päijät-Hämeen maakunnallisen Internet-palvelun omistajapohja on vahvistunut. Esan Kirjapaino ja Päijät-Hämeen Puhelinyhdistys ovat kumpikin hankkineet kolmasosan PHNetiä pyörittävästä yrityksestä, HTK NetCommunicationista. Sen liikevaihdon odotetaan tänä vuonna nousevan kuuteen miljoonaan markkaan.
PHNet johtaa Alueelliset tietoverkkopalvelut hanketta www.phnet.fi/. Se toimii myös Päijät-Hämeen aluetietoverkon hallintaorganisaationa. Aluetieto-verkkoon ovat liittyneet Artjärvi, Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Lahti, Nastola, Orimattila, Padasjoki ja Sysmä. Yhtiö tarjoaa palveluita myös mikro tukeen ja verkon hallintaan ja ylläpitoon sekä konekeskuspalveluita. Palvelu-keskuksen asiakkaita ovat Hollola ja Mäntsälä. PHNet-Internet-palveluilla on noin 2000 käyttäjää.
Yhteistyön tavoitteena on lisätä maakunnallisen yrityksen osuutta Internet-palveluista Päijät-Hämeessä. Markkinoinnissa otettaneen käyttöön myös ns. ulkoiset jakelutiet, kuten kodinkoneliikkeet.
PHP:n yrityspalvelujohtaja Antero Mustonen sanoo, että PHP voi olemalla mukana PHNet –yhtiössä entistä pitkäjänteisemmin panostaa tekniikkaan ja palvelujen kehittämiseen ja voi tuoda palvelut nopeasti kuluttajien ja yritysten saataville.
-Tulevan kevään aikan julkaisemme merkittäviä muutoksia ja uutuuksia PHNet-palveluissa, Mustonen kertoo.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.