Mainos

Pääsiäisen menoliikenne hiljenemässä

Isompia onnettomuuksia ei ole tullut poliisin tietoon.

Pääsiäisen menoliikenne on jo hiljenemään päin. Liikenne oli tänään iltapäivällä vilkasta, mutta pääosin sujuvaa. Jonoja oli muun muassa Lahden Renkomäessä, jossa liikennetiheys oli kello 18:n aikaan noin 2 900 autoa tunnissa.

Isompia onnettomuuksia ei ole tullut poliisin tietoon. Tiehallinto on kehottanut autoilijoita varautumaan vaihteleviin keleihin. Suuressa osassa maata vallitsee vielä talvinen ajokeli.

Liikkuva poliisi on tarkkaillut tänään tehostetusti lasten turvalaitteiden ja turvavöiden käyttöä. Myös ajonopeuksia on valvottu tiukemmin. Nopeusrajoituksia noudatettiin sankassa liikennevirrassa suhteellisen hyvin.

Pääsiäisen meno- ja paluuliikennettä helpottaa se, että molempiin on käytettävissä kaksi päivää. Menoliikenteen odotetaan olevan tuntuvaa vielä huomenna kello 9-13 välillä.

- Monet palaavat pääsiäisen vietosta jo sunnuntai-iltana, mutta vilkkainta paluuliikenne on toisena pääsiäispäivänä maanantaina kello 13-20, arvioidaan Tiehallinnosta.

Pääsiäisliikenteessä pulaan jääneitä autoilijoita auttavat Autoliiton vapaaehtoiset tieliikennepartiot. Operaatio Pajunkissa alkoi tänään kello 18 ja päättyy maanantaina kello 22.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.