Ovelalla Frank-koiralla on huvittava tapa uhmata iltakäskyä – "Se oikeasti luulee, etten muka näe sitä"

Huvittava video: Ovela Frank-koira uhmaa omistajan iltakäskyä hiipimällä takaisin olohuoneeseen 0:42
Näin taitavasti Frank hiipii omistajansa selustaan.

Jodien labratorinnoutaja Frank on varsinainen hiipimisen maailmanmestari.

Koiranomistaja Jodie Shearman, 29, jakoi hauskan videon koirastaan Frankista. Seitsemänvuotias labradorinnoutaja Frank on kehittänyt erikoisen, mutta sitäkin hauskemman tavan.

– Se on ilkikurinen kaveri ja tietää, että pääsee kuin koira veräjästä melkein kaiken kanssa. Sen käytöksestä huomaa, kuinka fiksu se on, Jodie kertoo.

Iltaisin, kun koira on käsketty jo vetäytymään omaan petiinsä maate yöksi, yrittää Frank kirjaimellisesti hiipiä takaisin olohuoneeseen, jossa Jodie ja tämän poikaystävä Jack katsovat vielä televisiota.  

– Jos pyydän, että se odottaa tai jää paikoilleen jonnekin, se hiippailee pian luokseni ja aidosti luulee, etten muka näe sitä, Jodie kertoo.

Frankin huvittava tapa hiipiä varpaillaan takaisin huoneeseen ei välttämättä ole kovin tehokas Frankin itsensä luulemasta syystä.

– Sitä on hauska seurata. Se oikeasti luulee, etten muka näe sitä, Jodie kertoo.

Hassu tapa

Jodiesta Frankin tapa on niin hauska, että hänen on vaikea torua koiraa ja usein se saakin jäädä vielä hetkeksi omistajansa viereen olohuoneeseen.

– Se on viekkain ja hassuin poika. Se rakastaa ruokaa ja on aina nälkäinen, eli tyypillinen labbis, Jodie kuvailee koiraansa.

Jodie jakoi videon Frankista sosiaalisessa mediassa, jossa se on kerännyt lähes miljoonayleisön. Kommenttien ja Jodien mielestä Frank on luultavasti maailman ovelin koira, ainakin omasta mielestään.

– Frank luulee olevansa niin ovela ja fiksu. Oikeastaan se onkin. Videolla ei ole käytetty hidastuksia, Jodie kertoo videon jakotekstissä. 

Lähde: Kennedy News/Reuters

Lue myös:

    Uusimmat