Mainos

Outo tapahtumaketju päätökseen? Bam Margera tapasi Dr. Philin ja lupautui jälleen vieroitukseen

Viime aikoina sekavasti sosiaalisessa mediassa käyttäytynyt Bam Margera suostui menemään vieroitukseen.

Entinen Jackass-tähti Bam Margera suostui osallistumaan vieroitushoitoihin. Margera vaati lukuisissa Instagram-tilillään julkaisemissaan, sekavissa videoissa tapaamista televisiosta tutun Dr. Philin kanssa.

Tapaamisen jälkeen hänen kerrotaan lupautuneen vieroitushoitoihin laitoksessa, jossa hän viettäisi yhteensä 60 päivästä 90 päivään.

Saaga käynnistyi, kun Margera julkaisi Instagram-tilillään lukuisia sekavia videoita, joilla hän avautui perheensä ongelmista. Entinen Music Television -tähti kertoi katkaisseensa välit äitiinsä. Tämän jälkeen hän tylytti vaimoaan Nicole Boydia, jonka kanssa heillä on yhteinen lapsi.

Margera väitti, että jos hänen vaimonsa ottaisi avioeron, käyttäisi tämä pariskunnan 18 kuukautista lasta hyväkseen huoltajuuskiistoissa. Lopulta hän päätyi pyytämään apua televisiossa perheitä auttavalta Dr. Phililtä. Margera vaikutti ja kuulosti päihtyneeltä videoilla, mikä herätti tähden seuraajissa huolta.

Dr. Phil onnistui järjestämään tapaamisen Margeran ja tämän perheen kanssa lyhyellä varoitusajalla. Kanssakäymistä ei kuvattu Dr. Philin ohjelman studiolla, eikä paikalla ollut yleisöä, kuten Dr. Philin ohjelmassa normaalisti olisi.

Vuodenvaihteessa Margera ilmoitti jättävänsä alkoholin ja juhlimisen taakseen. Maaliskuussa kuitenkin uutisoitiin, että mies olisi perheensä toimesta passitettu hoitolaitokseen komediaklubilla tapahtuneen välikohtauksen jälkeen. Tällöin epäiltiin, että entinen tv-tähti saattaisi kärsiä alkoholismin lisäksi persoonallisuushäiriöstä.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja